Football Talk

«Ξέχασε τι σημαίνει… ήττα»: Αδιανόητο νικηφόρο σερί του ΠΑΟΚ, μετατρέπεται σε «εφιάλτη» του Παναιτωλικού! (video)

«Ξέχασε τι σημαίνει… ήττα»: Αδιανόητο νικηφόρο σερί του ΠΑΟΚ, μετατρέπεται σε «εφιάλτη» του Παναιτωλικού! (video)

Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ ξεκίνησε την υπεράσπιση του τίτλου με νίκη στην Τούμπα και εναντίον του Παναιτωλικού (25/08), ωστόσο αυτό το αποτέλεσμα συνεπάγεται, εκτός από τους τρεις βαθμούς, και ένα ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο για τις αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

Ζοάν Σάστρε και Τάρικ Τισουντάλι «φρόντισαν» για τη νίκη του ΠΑΟΚ και το 2-0 επί του Παναιτωλικού (25/08), ούτως ώστε ο πρωταθλητής Ελλάδος να διατηρήσει το απόλυτο, μετά το πέρας των δύο πρώτων αγωνιστικών, στη Stoiximan Super League.

Το αποτέλεσμα αυτό, μάλιστα, έχει και… ιστορική προέκταση, αφού προστίθεται σ΄ ένα μακροχρόνιο σερί που έχουν δημιουργήσει οι γηπεδούχοι, όποτε τίθενται αντιμέτωποι με την ομάδα του Αγρινίου.



Ποιο είναι αυτό; Μα, το ότι, ανεξαρτήτως έδρας, αποχωρούν πάντοτε νικητές μετά τη λήξη εδώ και σχεδόν μία δεκαετία και συγκεκριμένα από τις 22/11/2015 και τον βαθμό τον οποίο απέσπασε ο Παναιτωλικός, χάρη στη λευκή ισοπαλία στην Τούμπα.

Οι αριθμοί δεν αφήνουν περιθώρια, με τη χθεσινή νίκη το κοντέρ γράφει 20/20 από εκείνη τη στιγμή και μετά σε όλες τις μεταξύ τους μονομαχίες, συμπεριλαμβανομένου του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου ο ΠΑΟΚ μετρά επίσης δύο νίκες για τη σεζόν 2016-2017.

 Το απόλυτο «2/2» πραγματοποιείται για τρίτη σερί χρονιά για την ομάδα του Λουτσέσκου, με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν πετύχει κανένα γκολ σε τρία διαδοχικά μεταξύ τους ματς, ανεξαρτήτως έδρας. 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0