Football Talk

Γιατί δεν πανηγύρισε ο Σπόραρ το 1-0 του Παναθηναϊκού; Γιατί… μάλλον σκέφτεται σαν τον Τροσάρ! (video)

Γιατί δεν πανηγύρισε ο Σπόραρ το 1-0 του Παναθηναϊκού; Γιατί… μάλλον σκέφτεται σαν τον Τροσάρ! (video)
Τι κι αν αγωνίζονται σε διαφορετικά πρωταθλήματα και, έως τώρα, διανύουν βίους αντίθετους ως προς τα αποτελέσματα και την βαθμολογική τους θέση; Παναθηναϊκός και Άρσεναλ ή αλλιώς... Άντραζ Σπόραρ και Λεάντρο Τροσάρ δεν συνδέονται με κανένα τρόπο, ωστόσο, αυτό το διήμερο η αγωνιστική τους δράση είναι κοινή ως προς τρεις παράγοντες: αρχικά, με το αποτέλεσμα των αγώνων τους, δεύτερον, επειδή σκόραραν και τρίτον, με τις… ερμηνείες τις οποίες γεννούν οι πανηγυρισμοί τους...

Παναθηναϊκός και Άρσεναλ ή αλλιώς Άντραζ Σπόραρ και Λεάντρο Τροσάρ. Αμφότερες οι ομάδες κέρδισαν, το πέτυχαν δύσκολα και οι προαναφερθέντες έστειλαν… μηνύματα στους προπονητές τους.

Ο 29χρονος Βέλγος εξτρέμ των «κανονιέρηδων» περνά ως αλλαγή στο 65΄ και στο 67΄ κάνει το 1-0 μέσα στο «Βίλα Παρκ», κόντρα στην Άστον Βίλα, λύνοντας τον γόρδιο δεσμό για την ομάδα του, η οποία κλείδωσε το τρίποντο δέκα λεπτά αργότερα με τον Πάρτεϊ. Δεν πανηγύρισε. 



Ο 30χρονος σέντερ φορ του «τριφυλλιού» πατάει για πρώτη φορά το χορτάρι του ΟΑΚΑ με τη συμπλήρωση 59 λεπτών αγώνα εναντίον του Λεβαδειακού στη θέση του Πελίστρι και στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων (90 + 6΄) «λυτρώνει» τον Παναθηναϊκό από δεύτερη σερί γκέλα και αγώνα δίχως γκολ από την δεκαετία του 1970. Δεν πανηγύρισε.

Ποια η σύνδεση των δύο πανομοιότυπων αποφάσεων; Κρίνοντας από τη δήλωση του Μίκελ Αρτέτα για την αντίδραση του παίκτη του, η σιωπή είναι ο τρόπος διαμαρτυρίας του Βέλγου για τον χρόνο συμμετοχής του και η συμβολή του έκανε τον Βάσκο τεχνικό να αναρωτηθεί δημοσίως πως ίσως πρέπει να αναθεωρήσει στο άμεσο μέλλον.

Εξίσου ή και περισσότερο… μυστηριώδης η αντίδραση του Σλοβένου στράικερ, δεδομένου, πόσο μάλλον, και της στιγμής κατά την οποία επετεύχθη το γκολ με την βαθμολογική και... λυτρωτική σημασία για τους «πράσινους». 

Λέτε κι αυτή να είναι αντίδραση συνειδητή με συγκεκριμένο παραλήπτη;  

Νικόλας Κανελλόπουλος 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0