Football Talk

Ο Παναθηναϊκός «λυτρώθηκε», ο Σπόραρ σκόραρε και δεν πανηγυρίζει: Μεγάλη νίκη, στο 96’ λύγισε ο Λεβαδειακός! (video)

Ο Παναθηναϊκός «λυτρώθηκε», ο Σπόραρ σκόραρε και δεν πανηγυρίζει: Μεγάλη νίκη, στο 96’ λύγισε ο Λεβαδειακός! (video)

Ο Παναθηναϊκός θα έμενε στο 0-0 με τον Λεβαδειακό και δεν θα κατάφερνε για δεύτερο, διαδοχικό ματς στο ΟΑΚΑ να κερδίσει. Έτσι φαινόταν. Αλλά ο Αντράζ Σπόραρ δεν τον άφησε. Σκόραρε στο 96ο λεπτό, δεν πανηγύρισε, διαμόρφωσε το τελικό 1-0 και οι «πράσινοι» κέρδισαν για πρώτη φορά στη Stoiximan Super League!

Έβαλε δύσκολα ο Λεβαδειακός στον Παναθηναϊκό, που με τον Σπόραρ κατάφερε να πάρει τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα, αλλά να πετύχει και το πρώτο του τέρμα. Σε μια αναμέτρηση με ελάχιστες καλές στιγμές, το «τριφύλλι» πήρε μπρος στα τελευταία λεπτά και με ένα λυτρωτικό γκολ στο 96΄ χωρίς να πανηγυρίζει, μιας και η εμφάνιση της ομάδας δεν ήταν η αναμενόμενη.

Από το πρώτο κιόλας λεπτό οι φιλοξενούμενοι απείλησαν τους «πράσινους» με δοκάρι του Γιαννιώτα στην κίνηση μετά από κόρνερ.

Η απάντηση του Παναθηναϊκού ήρθε δύο λεπτά αργότερα με τον Γερεμέγεφ να βγαίνει τετ α τετ, αλλά πλασάρει πάνω από την εστία, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί.

Άλλη μία καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με τη συνεργασία των Γερεμέγεφ και Τσέριν, με τον δεύτερο να βγαίνει στο 23΄. Ο Γκροφ ήταν σε ετοιμότητα και απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες δεν μπήκαν το ίδιο δυναμικά στον αγώνα χωρίς ιδιαίτερες φάσεις στο πρώτο δεκάλεπτο, με εξαίρεση ένα στημένο για τον Παναθηναϊκό, με τον Σένκεφελντ να μην προλαβαίνει τη μπάλα από τη σέντρα του Μπακασέτα για να ανοίξει το σκορ.

Στο 54΄, ο Λεβαδειακός κατάφερε να βρει δίχτυα με τον Γιαννιώτα, το γκολ όμως δεν μέτρησε, μετά από εξέταση από τον VAR που υπέδειξε τον Όζμπολντ σε θέση οφσάιντ. 

Οι «πράσινοι» ανέβασαν ρυθμούς στις καθυστερήσεις έχοντας τεράστια διπλή ευκαιρία με τον Μαξίμοβιτς να κάνει ένα σουτ, τον Γκροφ να διώχνει και τον Γερεμέγεφ να στέλνει τη μπάλα εκτός εστίας. 

 

Η «λύτρωση» για την ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο ήρθε στο 90΄+6, με τον Σπόραρ να διαμορφώνει το τελικό 1-0, χωρίς όμως να πανηγυρίζει τη νίκη, φανερά απογοητευμένος από την αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά, οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γέντβαϊ, Μαξ (Μλαντένοβιτς 71΄), Μαξίμοβιτς, Τσέριν (Αράο 75΄), Μπακασέτας (Τζούρισιτς 60΄), Μαντσίνι (Τετέ 60΄), Πελίστρι (Σπόραρ 60΄), Γερεμέγεφ

Λεβαδειακός (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκροφ, Βίχος, Παπαδόπουλος, Τσάπρας, Μπάλτζι, Γιαννιώτας (Γιόκε 82΄), Πλέγας (Μεχία 78΄), Κάσσος, Κοστή (Τζαλό 61΄), Πεντρόζο (Ρόμο 78΄), Όζμπολτ (Συμελίδης 61΄)



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0