Football Talk

Μία φάση, ένα γκολ και ένα τεράστιο «διπλό» για τον Βόλο στην Τρίπολη!

Μία φάση, ένα γκολ και ένα τεράστιο «διπλό» για τον Βόλο στην Τρίπολη!

Ο Βόλος άντεξε κόντρα στον Αστέρα και με το γρήγορο γκολ του Κόζτα (0-1), πέρασε από την Τρίπολη και έφυγε με τους τρεις βαθμούς για τη δεύτερη αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Άνιση η μάχη του Αστέρα AKTOR με τον Βόλο, καθώς το τελικό 0-1 δεν είναι καθόλου αντιπροσωπευτικό της απόδοσης των δύο ομάδων. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν ένα γρήγορο γκολ στο 12ο λεπτό με τον Κόζτα και από εκείνη τη στιγμή δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη φάση. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι πιέζαν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης χωρίς όμως να μπορούν να βρουν το δρόμο για τα δίχτυα. 

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Αστέρας είχε την κατοχή, χωρίς όμως αποτέλεσμα, με τον Βόλο να προσπαθεί να παίξει με αντεπιθέσεις. Μία φορά κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι να απειλήσουν τους Αρκάδες και πήραν το προβάδισμα.

Με κάθετη πάσα ο Γκλάβτσιτς, βγάζει τετ-α-τετ τον Κόζτα που πλασάρει τον Παπαδόπουλο και σκοράρει στο 12΄, στην πρώτη φάση που έγινε στην αναμέτρηση. Με αυτόν τον τρόπο ο Βόλος προηγείται με 1-0.

Η πρώτη καλή ευκαιρία για τον Αστέρα ήρθε στο 39΄, όταν ο Γιαμπλόνσκι κάνει ένα ευθύβολο σουτ από μακρινή απόσταση, αλλά ο Σιαμπάνης βρίσκει την μπάλα που μετά πάει στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος του αγώνα, η πρώτη καλή στιγμή ανήκε τον Βόλο στο 55΄, με ένα σουτ του Άλτμαν, αλλά ο Παπαδόπουλος ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε, διατηρώντας το 1-0. 

Ο Αστέρας είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες, όπως και πριν την ανάπαυλα, του έλειπε το γκολ. Οι αλλαγές του Ράσταβατς, ανανέωσαν το παιχνίδι των γηπεδούχων με τον Μάντζη να πιάνει μια κεφαλιά στις καθυστερήσεις, χωρίς στόχο και την αντίπαλη άμυνα να διώχνει.

 Σε δύο στιγμές το σύνολο του Γκόμεζ κατάφερε να αποτρέψει την ισοφάριση απομακρύνοντας τη μπάλα στη γραμμή, με τη μία να γίνεται στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Αναλυτικά, οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Αστέρας AKTOR (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρθία (Μάντζης 78΄), Αλάγκμπε (Ντέλι 46΄), Καστάνιο, Άλβαρες, Μουνιόθ, Γιαμπλόνσκι (Ρέτζιτς 60΄), Καλτσάς, Κρεσπί (Φαράι 78΄), Μπαρτόλο (Παλάσιος 60΄), Άνταμ

Βόλος (Χοακίν Γκόμεζ):  Σιαμπάνης, Μύγας, Κορέα, Μίλετιτς, Φεράρι, Καλογερόπουλος, Κόμπα, Άλτμαν (Ασλανίδης 82΄), Γκλάβτσιτς (Δόσης 82΄), Κόζτα (Κόντε 66΄), Ασεχνούν (Μεντιέτα 66΄)




www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0