Football Talk

«Πάρτι» της Ρεάλ με τη Βαγιαδολίδ, χωρίς γκολ του Εμπαπέ: Τεράστια στιγμή για τον Έντρικ! (video)

«Πάρτι» της Ρεάλ με τη Βαγιαδολίδ, χωρίς γκολ του Εμπαπέ: Τεράστια στιγμή για τον Έντρικ! (video)

Η σεζόν ξεκίνησε… απόψε! Στην προσωπική πρεμιέρα του Κιλιάν Εμπαπέ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» η Ρεάλ προβλημάτισε ξανά, όμως αυτή τη φορά «ρέφαρε» την βαθμολογική απώλεια της πρεμιέρας στις Βαλεαρίδες Νήσους (1-1, 18/08) κόντρα στη Μαγιόρκα, κερδίζοντας 3-0 τη Βαγιαδολίδ.  

Επιστροφή στην κανονικότητα για τους Πρωταθλητές Ευρώπης, χάρη στη νίκη τους με 3-0 επί της Βαγιαδολίδ για τη δεύτερη αγωνιστική της Primera Division. Το γκολ του… κατά συνθήκη για την ώρα Τόνι Κροος, Φεντερίκο Βαλβέρδε, στο 50΄ έδωσε την απάντηση στον μέχρι εκείνο το σημείο άλυτο γρίφο του γκολ. 


Η λάμψη του Super Cup και του Κιλιάν Εμπαπέ κάθε άλλο παρά ενέπνευσαν εξ αρχής  την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, η οποία είχε ως μοναδική ουσιαστική ευκαιρία στο πρώτο μισό το σουτ του Γάλλου σούπερ σταρ μόλις στο 9΄. Το μακρινό σουτ του Μάσιτς (16΄) που πέρασε λίγο άουτ, αφού κόντραρε στον Τσουαμενί και το αρκετά άστοχο σουτ το τελευταίου από μακριά (23΄), συνθέτουν το φτωχό μωσαϊκό του πρώτου μέρους, λόγω της πολυπρόσωπης άμυνας της Βαγιαδολίδ και την ταυτόχρονη αδυναμία των γηπεδούχων στην κυκλοφορία της μπάλας.  

Τέσσερα λεπτά μόνο αργότερα, απάντηση στο γκολ του Ουρουγουανού ήταν η επέμβαση του Κουρτουά στο γύρισμα του Κάβας, από το οποίο δεν προήλθε ισοφάριση, όπως κάλλιστα θα μπορούσε να συμβεί ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ο Μορό αστόχησε από πλεονεκτική θέση, ύστερα από αδράνεια του Μιλιτάο. Εντός τεσσάρων λεπτών η Ρεάλ χάνει δύο καλές ευκαιρίες να αποβάλει τον προβληματισμό, αφού Γκιουλέρ με γυριστό (63΄) και Ροντρίγκο (67΄) που δεν μοίρασε απλώς ασίστ στον αμαρκάριστο Βινίσιους. 


Η βραδιά ομόρφυνε στο τέλος και «γλύκανε» τους οπαδούς, αφού τα πάντα τελειώνουν στο 88΄ με το ιδανικό σκάψιμο του Μπράχιμ Ντίας, ύστερα από ασίστ του Μιλιτάο και στο 90 + 6΄ το κερασάκι στην τούρτα βάζει ο 19χρονος  Έντρικ, ο οποίος αντικατέστησε 10 λεπτά νωρίτερα τον Εμπαπέ


Η χρονιά μόλις ξεκίνησε…


Ρεάλ Μαδρίτης
: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Ρούντιγκερ, Φραν Γκαρθία, Τσουαμενί, Βαλβέρδε, Γκιουλέρ (69’ Μπραχίμ Ντίας), Βινίσιους (85΄ Θεμπάγιος), Ροντρίγκο (69΄ Μόντριτς), Μπαπέ (86΄Έντρικ) 

Βαγιαδολίδ: Χέιν, Πέρεθ, Κομέρτ, Μπογιόμο, Ρόσα, Γιούριτς (71΄ Μάριο Μαρτίν), Πέρεθ (86΄ Ντιαγέ), Σάντσεθ, Ματσίς (57΄ Μορό), Μάρκος Αντρέ (71΄ Σιλά), Καβάς 


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0