Football Talk

«Από… ημίχρονο»: Η Λανς «καθάρισε» την Μπρεστ και έρχεται για πρόκριση στην Αθήνα με τον Παναθηναϊκό!

«Από… ημίχρονο»: Η Λανς «καθάρισε» την Μπρεστ και έρχεται για πρόκριση στην Αθήνα με τον Παναθηναϊκό!

Η Λανς δεν θέλησε να αφήσει περιθώρια στη Μπρεστ, την κέρδισε εύκολα 2-0 με κυριαρχικό πρώτο μέρος και έρχεται Ελλάδα για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό (29/08, 21:00) ως πρωτοπόρος με άλλους… τρεις στην κορυφή του Championnat.

Άκρως θετικά ξεκίνησε η σεζόν εντός συνόρων για τη Λανς, καθώς το «απόλυτο» των δύο πρώτων αγωνιστικών την καθιστά πρωτοπόρο και, για την ακρίβεια, ισόβαθμη με άλλους τρεις διεκδικητές (Παρί, Λιλ, Μονακό οι κατά σειρά… συγκάτοικοι).

Το διακύβευμα της Ευρώπης επίσης αποτελεί βασικό στόχο και πριν τον επικείμενο επαναληπτικό με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (29/08, 21:00) δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στη Μπρεστ, καθώς μ΄ ένα αποτελεσματικότατο πρώτο ημίχρονο, επικράτησε 2-0 και παρέμεινε αήττητη.

Τσάβες στο 19΄ και Λε Καρντινάλ… κατά λάθος λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, διαμόρφωσαν το τελικό σκορ, το οποίο επέφερε και ένα απολύτως ελεγχόμενο δεύτερο μισό για τους γηπεδούχους, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα, στέλνοντας μήνυμα ετοιμότητας για το δεύτερο παιχνίδι. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0