Football Talk

Η ΑΕΚ πλησιάζει σε παίκτη με τρομερή ιστορία στο EURO: Ο Ελβετός που είδαμε… πρώτη φορά στα 27 του!

Η ΑΕΚ πλησιάζει σε παίκτη με τρομερή ιστορία στο EURO: Ο Ελβετός που είδαμε… πρώτη φορά στα 27 του!

Συνεχίζονται οι φήμες στη Βουλγαρία περί συμφωνίας της ΑΕΚ με τη Λουντογκόρετς, με φόντο την απόκτηση του Ελβετού, Κουαντουό Ντουά. Όλοι τον θυμόμαστε από το EURO 2024, είχε άλλωστε μία πολύ ιδιαίτερη ιστορία με την χώρα του!

Στη Βουλγαρία τονίζουν ότι η ΑΕΚ έχει φτάσει σε συμφωνία με τη Λουντογκόρετς και προσπαθεί να τα βρει και με τον 27χρονο Ελβετό επιθετικό, Κουαντουό Ντουά για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Όπως τονίζει το βουλγαρικό Μέσο, actualno.com, η ελληνική ομάδα τον θέλει και είναι διατεθειμένη να καλύψει τις απαιτήσεις της Λουντογκόρετς. Αρκεί και ο ίδιος, να θέλει στα 27 του χρόνια να μετακομίσει στην Ελλάδα.

Από εκεί και πέρα, όλοι θυμόμαστε τον Ντουά, για έναν συγκεκριμένο λόγο: από το EURO 2024 και το γκολ που έβαλε απέναντι στην Ουγγαρία, στη νίκη της ομάδας του Γκρανίτ Τσάκα με 3-1.

Διότι μπήκε σε ένα «κλειστό» κλαμπ Ελβετών παικτών που έχουν σκοράρει στο ντεμπούτο τους σε EURO. Έγινε μόλις ο τρίτος που το καταφέρνει, με τους άλλους δύο να είναι ο Τουρκιλμάζ το 1996 και ο Σερ το 2016.

Και όλα αυτά στα 27 του, μόλις στη δεύτερη διεθνή συμμετοχή του!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0