Football Talk

«Το μέλλον τους ανήκει!»: Οι Νέοι του Ολυμπιακού έχασαν στις καθυστερήσεις από τη Φλαμένγκο, αλλά τους αξίζουν συγχαρητήρια! (video)

«Το μέλλον τους ανήκει!»: Οι Νέοι του Ολυμπιακού έχασαν στις καθυστερήσεις από τη Φλαμένγκο, αλλά τους αξίζουν συγχαρητήρια! (video)

Δεν τα κατάφεραν οι Νέοι του Ολυμπιακού, που έχασαν στις καθυστερήσεις απέναντι στη Φλαμένγκο (2-1), φτάνοντας μία… ανάσα από την κατάκτηση του Διηπειρωτικού!

Στις καθυστρήσεις του παιχνιδιού οι Νέοι του Ολυμπιακού έχασαν το Διηπειρωτικό Κύπελλο και η Φλαμένγκο (2-1) στέφθηκε Πρωταθλήτρια Κόσμου στην κατηγορία των Κ20! Σκόρερ της αναμέτρησης οι Λιατσικούρας, Γκαρσία και Τερέσα.

O Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ καλά την αναμέτρηση και μόλις στο 6ο λεπτό είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει με τον Παπακανέλλο να μην μπορεί να βρει τα δίχτυα, από πολύ κοντά.

O ίδιος ποδοσφαιριστής στο 20ο λεπτό απείλησε με μακρινό σουτ, με τον Άλβες να μην μπλοκάρει την μπάλα και τον Πνευμονίδη στην επαναφορά, να μην μπορεί να σκοράρει.

Τρία λεπτά αργότερα και πάλι φάση για τους «ερυθρόλευκους». Ο Παπακανέλλος απέφυγε φανταστικά τον αντίπαλό του και ο Κωστούλας προσπάθησε με τακουνάκι να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στα εναπομείναντα λεπτά του ημιχρόνου η Φλαμένγκο πήρε την μπάλα, χωρίς ωστόσο, να καταφέρει να απειλήσει.

Η αντάμειψη των «ερυθρολεύκων» ήρθε στο 54ο λεπτό, με την μπάλα να στρώνεται στον Λιατσικούρα και αυτός να σκοράρει από το ύψους του πέναλτι!

Πολλοί θα περίμεναν οι Βραζιλιάνοι να ανεβάσουν την πίεση τους, αλλά για ακόμη μία φορά η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου, είχε την υπεροχή και στο 65’ έφτασε πολύ κοντά στο να κάνει το 2-0!

Ωστόσο, η Φλαμένγκο κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με τον Γκαρσία να σκοράρει στο 73’ στην ανυπεράσπιστη εστία του Μπότη, που είχε απομακρύνει αρχικά τον κίνδυνο!

Στο 87’ ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Μουζακίτη εκτέλεσε φάουλ και ο Πρεκατές με κεφαλιά έστειλε την μπάλα, στη συμβολή των δοκαριών.

Η Φλαμένγκο, μπόρεσε και βρήκε το γκολ της νίκης, στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Τερέσα να σκοράρει από κοντά και να κάνει την ομάδα του, Πρωταθλήτρια Κόσμου για την κατηγορία των Κ20!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:  

Ολυμπιακός (Σ. Συλαϊδόπουλος): Μπότης, Αλαφάκης, Κουτσίδης, Λιατσικούρας, Πρεκατές, Δάμα, Μουζακίτης, Μπακούλας, Πνευμονίδης, Παπακανέλλος, Κωστούλας

Φλαμένγκο (Φιλίπε Λουίς): Άλβες, Λούκας, Βίκτορ, Ιάγκο, Σάλες (86' Μάτα), Ογκουντάνα (86' Ουγκουντάνα), Γουέλιντον (61' Κάρλος), Γκονσάλβες, Γκόμες (65' Τερέσα), Άλβες (61' Γκαρσία), Γουάλας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0