Football Talk

Άρχισε την υπεράσπιση του τίτλου η Ίντερ: Έκανε το καθήκον της με τη Λέτσε και πήρε το πρώτο «τρίποντο» στη Serie A!

Άρχισε την υπεράσπιση του τίτλου η Ίντερ: Έκανε το καθήκον της με τη Λέτσε και πήρε το πρώτο «τρίποντο» στη Serie A!

Έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα η Ίντερ, που υποδέχθηκε τη Λέτσε για τη δεύτερη αγωνιστική της Serie A. Πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, συγκέντρωσε τους τρεις βαθμούς που χρειαζόταν, ξεκινώντας ιδανικά τη σεζόν στο Σαν Σίρο.

Συντηρητικό παιχνίδι για την Ίντερ πήρε μια εύκολη νίκη (2-0) απέναντι στη Λέτσε και παρά την απουσία του τραυματία Λαουτάρο, ο Μάρκους Τουράμ ήταν εκεί σε κάθε φάση να βάλει δύσκολα στην άμυνα των φιλοξενούμενων.

Χωρίς πολλές φάσεις κύλισε το πρώτο ημίχρονο με τους «νερατζούρι» να ελέγχουν τον ρυθμό και να κρατάνε την κατοχή σε όλο το 45λεπτο.

Πέντε λεπτά χρειάστηκε η πρωταθλήτρια Ιταλίας να ανοίξει το σκορ με τον Νταρμιάν να είναι αμαρκάριστος και να παίρνει μια εύκολη κεφαλιά στην περιοχή για το 1-0.

Η καλύτερη στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έπειτα από την πάσα του Κρίστοβιτς στον Ραφιά που δοκιμάζει ένα σουτ από δεξιά το οποίο κατέληξε σε κόρνερ από παρέμβαση του Ατσέρμπι.

Στο 49΄μια καλή στιγμή για την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι με τον Μπαρέλα να δίνει στον Τουράμ, ο οποίος από κοντινή απόσταση στέλνει τη μπάλα εκτός εστίας.

Σε μια φάση διάρκειας στο 53΄, Ταρεμί και Τουράμ είχαν από μια ευκαιρία ο καθένας να πετύχουν το δεύτερο τέρμα χωρίς επιτυχία.

Κι ενώ οι ρυθμοί είναι πεσμένοι στο Σαν Σίρο, ο Μάρκους Τουράμ δίνει πάλι τη λύση για τους γηπεδούχους, κερδίζοντας το πέναλτι που εκτέλεσε ο Τσαλχάνογλου στο 70΄, κάνοντας το 2-0.

Μοναδική φάση για τη Λέτσε ένα σουτ του Ραμαντάνι στο 87΄ με τον Ζόμερ να μπλοκάρει εύκολα. 

Αναλυτικά, οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάγκι): Ζόμερ, Μπαστόνι, Ατσέρμπι, Παβάρ, Ντιμάρκο (Κάρλος Αουγκούστο 73΄), Μικιταριάν, Τσαλχάνογλου (Ασλάνι 82΄), Μπαρέλα (Φρατέζι 73΄), Νταρμιάν (Ντούμφρις 73΄), Ταρεμί, Τουράμ (Αρναούτοβιτς 76΄)

Λέτσε (Λούκα Γκότι): Φαλκόνε, Γκάλο, Γκασπάρ, Μπασkιρότο, Γκέντρεϊ, Πιερέ, Ραμαντάνι, Μπάντα (Μορέντε 64΄), Ραφία (Πιερότι 64΄), Ντόργκου, Κρίστοβιτς



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0