Football Talk

Πρώτη νίκη του Άρη στη σεζόν: Aπέδρασε από την έδρα του Πανσερραϊκού (0-1), με σκόρερ τον Σιφουέντες!  

Πρώτη νίκη του Άρη στη σεζόν: Aπέδρασε από την έδρα του Πανσερραϊκού (0-1), με σκόρερ τον Σιφουέντες!  

Nικηφόρο ήταν το δεύτερο τεστ του Άρη, για τη Stoximan Super League, με την ομάδα του Άκη Μάντζιου να κερδίζει με 1-0 τον Πανσερραϊκό!

 

Την πρώτη του νίκη στη σεζόν βρήκε ο Άρης, που επικράτησε του Πανσερραϊκού (0-1), χάρης σε γκολ του Σιφουέντες.

Οι δύο ομάδες προτίμησαν να ξεκινήσουν συντηρητικά την αναμέτρηση, με τον Άρη να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων.  

Μάλιστα, προσπάθησε να γίνει απειλητικός σε δύο περιπτώσεις, με τον Μορόν και τον Μανού Γκαρθία, ωστόσο, δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στο 35’ ο Σιφούεντες έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Άκη Μάντζιου, αφού υποδέχτηκε την μπάλα έξω από την περιοχή και την έστειλε στα δίχτυα του Γκουγκεσασβίλι.

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια, για την ανάπαυλα του αγώνα. 

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετά κακό, χωρίς πολλές φάσεις και με αβίαστα λάθη και από τις δύο πλευρές.

Ο Άρης κατάφερε να βρει γκολ στο 76ο λεπτό, με τον Ντιαντί, αλλά ακυρώθηκε, με τον Μάγιο, που είχε κάνει τη σέντρα, να καταλογίζεται σε θέση οφσάιντ.

Ο Ντιανί ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου για τους γηπεδούχους, και ήταν από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας του δημιουργώντας πολλά προβλήματα στην άμυνα του Πανσερραϊκού.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, μετά την ήττα της από τον ΠΑΟΚ (17/08, 3-2) ακόμα ψάχνει την πρώτη της νίκη, στη Stoiximan Super League

Σε εξαιρετικό βράδυ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Γκουγκεσασβίλι, που κράτησε την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι καθ' όλη τη διάρκειά του!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:  

Πανσερραϊκός (Μ. Γρηγορίου): Γκουγκεσασβίλι, Μπέργκστρεμ, Χαντάκιας, Δεληγιαννίδης (86' Κουτσογούλας), Πεταυράκης (78' Φαές), Στάικος (64' Καπτούμ), Λιάσος (64' Περούτσι), Σαλαζάρ, Ντέλετιτς (78' Γκίγκιτς), Τόμας, Μπετανκόρ

Άρης (Α. Μάντζιος): Κουέστα, Μάγιο, Μπράμπετς, Βέλεθ, Φρίντεκ, Μόντσου, Γκαρθία (74' Νταρίντα), Σίστο (74' Σαβέιρο), Σιφουέντες, Ντιαντί, Μορόν (89' Ζαμόρα)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0