Football Talk

Κάλλιο αργά παρά ποτέ: Άργησε, αλλά βρήκε δίχτυα η Ντόρτμουντ χάρη στα... μαγικά Μπάινο-Γκίτενς! (video)

Κάλλιο αργά παρά ποτέ: Άργησε, αλλά βρήκε δίχτυα η Ντόρτμουντ χάρη στα... μαγικά Μπάινο-Γκίτενς! (video)

Ντόρτμουντ και Άιντραχτ, δύο ομάδες που όσο και αν το πάλεψαν πέρυσι κατάφεραν να τερματίσουν πέμπτη και έκτη αντίστοιχα. Φέτος ψάχνουν κάτι καλύτερο και στην πρώτη αγωνιστική της σεζόν τέθηκαν αντιμέτωπες (24/08), με τους «κιτρινόμαυρους» να βρίσκουν δίχτυα, έστω και καθυστερημένα, και να παίρνουν τη πρώτη νίκη (2-0) της σεζόν.

Τόσο η Ντόρτμουντ όσο και η Άιντραχτ είναι δύο ομάδες που ενώ βγάζουν τον καλύτερό τους εαυτό, πάντα θα βρίσκουν εμπόδια στον δρόμο τους που τους αποτρέπουν από την κατάκτηση της πρωτιάς.

Αν και οι δύο κατάφεραν πέρυσι να περάσουν στην Ευρώπη, αυτό δεν αρκεί και φέτος ψάχνουν κάτι καλύτερο. Στην πρώτη αγωνιστική της σεζόν βέβαια, βρέθηκαν αντιμετώπες κυνηγώντας τη νίκη.

Οι «αετοί» απείλησαν περισσότερες φορές, με τις φάσεις των Εκιτικέ και Μάρμους στο 5ο και 57ο λεπτό λεπτό της αναμέτρησης αντίστοιχα να ξεχωρίζουν, παρόλο που η μπάλα βρισκόταν περισσότερο στα πόδια της Ντόρτμουντ.

Η γηπεδούχος από την άλλη, δεν αποδείχθηκε εξίσου επικύνδινη, εξαιρώντας ένα απευθείας σουτ στο 30’, το οποίο έσωσε εντυπωσιακά ο Τραπ. Βέβαια, είχε την τύχη με το  μέρος της και αφού ανέκμαψε από ένα... παρά λίγο γκολ του Σαϊμπί στο 71’, χάρη στη σέντρα ακριβείας του Γκρος και το εύστοχο σουτ του Μπάινο-Γκίτενς ένα λεπτό αργότερα, πήρε προβάδισμα, αλλά και τη νίκη, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνει ο ίδιος παίκτης στις καθυστερήσεις(2-0).

Φυσικά, μια φορά δεν ήταν αρκετή, γι' αυτό και σκόραρε ξανά στο 90+3', νικώντας με μεγάλη ευκολία τον Τραπ.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ντόρτμουντ (Ν. Σαχίν): Κόμπελ, Άντον, Σούλε, Σλότερμπακ, Ρίερσον, Τσαν (81’ Ρέινα), Γκρος, Μάλεν (59’ Μπάιερ), Σάμπιτσερ (81’ Νμέτσα), Μπραντ (85’ Μπενσεμπαΐνι), Αντεγιέμι (59’ Γκίτενς)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Ντ. Τοπμέλερ): Τραπ, Κρίστενσεν, Κοχ, Τούτα, Τεάτ (69’ Νκούνκου), Σκιρί, Λάρσον, Μάρμους (69’ Ματάνοβιτς), Μπάινο-Γκέτσε (78’ Χόιλουντ), Σαϊμπί (78’ Ουζούν), Εκιτικέ (78’ Νάουφ)

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0