Football Talk

«Χρυσός βαθμός με ήρωα τον Καλοσκάμη»: ΟΦΗ και Ατρόμητος έμειναν ισόπαλοι (1-1) με γκολ στις καθυστερήσεις! (video)

«Χρυσός βαθμός με ήρωα τον Καλοσκάμη»: ΟΦΗ και Ατρόμητος έμειναν ισόπαλοι (1-1) με γκολ στις καθυστερήσεις! (video)
OΦΗ και Ατρόμητος έμειναν ισόπαλοι (1-1) για τη δεύτερη αγωνιστική της Stoiximan Super League. «Χρυσός» σκόρερ των φιλοξενούμενων ο Καλοσκάμης στις καθυστερήσεις του αγώνα!

Συμβιβάστηκαν με τον βαθμό της ισοπαλίας ΟΦΗ και Ατρόμητος (1-1), με τους Κρητικούς να παίρνουν κεφάλι στο σκορ στο 9ο λεπτό και τους φιλοξενούμενους να απαντούν στις καθυστρήσεις με τον 19χρονο Καλοσκάμη!

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Ατρόμητο να χάνει μία πολύ μεγάλη ευκαιρία, μόλις στο 3ο λεπτό, με τον Ουάρντα να μην προλαβαίνει για ελάχιστα εκατοστά την μπάλα, πριν απειλήσει.

Στη συμπλήρωση 7’ λεπτών οι φιλοξενούμενοι ξαναχτύπησαν, με τον Μίχορλ να σουτάρει η μπάλα να κοντράρει, αλλά τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει άουτ.

Ωστόσο, στο 9ο λεπτό ο Γκονζάλεθ άνοιξε το σκορ, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της σεζόν για τους Κρητικούς, με μία πανέμορφη ενέργεια!

Κάπως έτσι, τελείωσε και το πρώτο ημίχρονο, με τον ΟΦΗ να αμύνεται καλά και να προσπαθεί να απειλεί με αντεπιθέσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Περιστεριώτες ανέβασαν τις γραμμές τους, ψάχνοντας το γκολ που θα τους φέρει ξανά στα ίσα, αλλά οι Κρητικοί ήταν πολύ καλά οργανωμένοι και οδηγούσαν πιστά το πλάνο του προπονητή τους.

Μεγαλύτερη ευκαιρία του Ατρόμητου να ισοφαρίσει ήρθε στο 85’ λεπτό, όταν ο Γιουμπιτάνα βρέθηκε απέναντι από τον Χριστογεώργο που του είπε «όχι».

Το γκολ εν τέλει ήρθε με τον 19χρονο Καλοσκάμη, να πετυχαίνει το πρώτο του, σε επίπεδο Stoiximan Super League και να χαρίζει τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του!

Από μία κόκκινη κάρτα αντίκρισαν οι Κίνι και Μανσούρ για τον Ατρόμητο, ενώ από την μεριά του ΟΦΗ αποχώρησε με δεύτερη κίτρινη ο Ισέκα!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:  

ΟΦΗ (Τ. Δέλλας): Χριστογεώργος, Χατζηθεοδωρίδης, Λαμπρόπουλος, Μπρεσάν (70’ Χριστόπουλος), Μπόρχα, Γκαγιέγος, Καραχάλιος (83’ Μαρινάκης), Μπάκιτς (70’ Νους), Αποστολάκης (83’ Kουτεντάκης), Ριέρα (62’ Χιμένεθ), Ισέκα.

Ατρόμητος (Π. Γκαρσία): Κοσέλεφ, Κίνι, Μπρόρσον, Μανσούρ, Αθανασίου, Ουεντραόγκο, Γκονζάλες (83’ Καλοσκάμης) (90+8 Σταυρόπουλος), Ουάρντα, Μπάκου (58’ Καρλίτος), Φαν Βέερτ (58’ Βρακάς), Μίχορλ (58’ Γιουμπιτάνα). 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0