Football Talk

Πολύ κοντά στη Γιουβέντους οι Νίκο Γκονζάλες και Φρανσίσκο Κονσεϊσάο!

Πολύ κοντά στη Γιουβέντους οι Νίκο Γκονζάλες και Φρανσίσκο Κονσεϊσάο!
Μεταγραφικό ντεμαράζ εντός μιας μέρας από τη Γιουβέντους, η οποία συμφώνησε σήμερα (24/08) με Φιορεντίνα και Πόρτο για τις προσθήκες των Νίκο Γκοζάλες και Φρανσίσκο Κονσεϊσάο αντίστοιχα, όπως επιβεβαιώνει με τις χαρακτηριστικές του αναρτήσεις και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.  

Πολύ… Γιουβέντους θα περιελάμβανε η σημερινή μέρα για τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, καθώς η «Γηραιά Κυρία» φαίνεται πως προχωρά σε δύο ακόμη μεταγραφές και, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αναμένεται να φθάσει τις επτά την τρέχουσα καλοκαιρινή περίοδο.

Νίκο Φερνάντες από την Φιορεντίνα και Φρανσίσκο Κονσεϊσάο από την Πόρτο, όπως όλα δείχνουν γίνονται κάτοικοι Τορίνο, έναντι 38 και 10 εκατομμυρίων ευρώ αντίστοιχα. Διευκρινίζεται πως ο 21χρονος Πορτογάλος εξτρέμ, ο οποίος θα βρεθεί αύριο (25/08) στην ιταλική πόλη για τα ιατρικά και τις υπογραφές, θα είναι δανεικός και τα τρία εκατομμύρια του ποσού θα είναι υπό τη μορφή μπόνους, χωρίς να προβλέπεται οψιόν αγοράς. 


Μπόνους θα υπάρξει και στην συμφωνία για τον Αργεντινό εξτρέμ, συγκεκριμένα περί τα έξι «χαρτιά», με τα υπόλοιπα 32 να είναι το καθαρό ποσό της μετακίνησης.

Ο κάτοχος του Copa America και φιναλίστ του περσινού Conference League εναντίον του Ολυμπιακού, πέρασε μία τριετία στη Φλωρεντία, όπου κατέγραψε 125 συμμετοχές και 38 γκολ. 


www.bnsports.gr 

               

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0