Football Talk

«Θυμάσαι τότε που...»: Η Ίπσουιτς άνοιξε το σκορ απέναντι στη Σίτι και δήλωσε «παρούσα» στη Premier League, μετά από 8158 ημέρες! (video)

«Θυμάσαι τότε που...»: Η Ίπσουιτς άνοιξε το σκορ απέναντι στη Σίτι και δήλωσε «παρούσα» στη Premier League, μετά από 8158 ημέρες! (video)
Μπορεί να βρισκόμαστε στη δεύτερη αγωνιστική της Premier League, ωστόσο, η Ίπσουιτς δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, στην πρεμιέρα, απέναντι στη Λίβερπουλ (17/08, 0-2). Φυσικά, το ίδιο δύσκολο έργο είχε και στο «Έτιχαντ» απέναντι στη Σίτι, αλλά ο Ζμότσιτς θύμισε στους οπαδούς της ομάδας, πως είναι να σκοράρεις στα μεγάλα «σαλόνια», μετά από 22 χρόνια!

Πέρασαν πολλά χρόνια, συγκεκριμένα 22, αλλά η Ίπσουιτς, κατάφερε να βρεθεί στη Premier League, ξανά!

Ωστόσο, δεν ήταν τυχερή σε ό,τι αφορά το θέμα της κλήρωσης, καθώς τις δύο αγωνιστικές είναι αναγκασμένη να αγωνιστεί, απέναντι σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι.

Το παιχνίδι της πρεμιέρας (17/08), αποτελεί «παρελθόν», με την ομάδα του Άρνε Σλοτ, να επικρατεί με 2-0 και να βάζει «τέλος» στα όνειρα των νεοφώτιστων, για ένα θετικό αποτέλεσμα!  


Ο αγώνας απέναντι στη Σίτι βρίσκεται σε εξέλιξη, μπορεί οι πρωταθλητές Αγγλίας, να έχουν πάρει το προβάδισμα, αλλά κανείς δεν μπορεί να χαλάσει τη στιγμή του γκολ της Ίπσουιτς.

Άλλωστε, οι φίλοι της ομάδας έπρεπε να περιμένουν 8158 ημέρες, για να πανηγυρίσουν ξανά στη Premier League.

Συγκεκριμένα, στις 24 Απριλίου του 2002, ο Ντάρεν Μπεντ, ήταν ο τελευταίος άνθρωπος, που μέχρι και πριν λίγη ώρα, είχε δει στον φωτεινό πίνακα των σκόρερ το όνομά του, για χάρη της Ίπσουιτς! Για την ιστορία, τη «σκυτάλη» την πήρε ο Σμότζιτς, αφού πλάσαρε ιδανικά τον Έντεσρον στο 7ο λεπτό.

Ποιος να μας το έλεγε; Ότι θα χρειαζόταν να περάσουν 22 ολόκληρα χρόνια, για να νιώσει κάποιος, ότι και ο Μπεντ!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0