Football Talk

«Θα το κάνουμε ΞΑΝΑ»: Η Λεβερκούζεν κέρδισε στο 101’ και «έσπασε» την… κατάρα της Παρασκευής! (video)

«Θα το κάνουμε ΞΑΝΑ»: Η Λεβερκούζεν κέρδισε στο 101’ και «έσπασε» την… κατάρα της Παρασκευής! (video)

«Θα παίζεις στη Λεβερκούζεν, θα κάνεις νταμπλ αήττητος, θα ζήσεις τη χρονιά των ονείρων σου, αλλά δεν θα κερδίζεις Παρασκευή». Είναι όσο περίεργο ακούγεται, αλλά πράγματι συνέβαινε. Όχι όμως τώρα. Διότι ΤΩΡΑ, η Λεβερκούζεν κερδίζει στο 101’ και ξεκινά τρομερά τη νέα σεζόν. Εκεί από όπου σταμάτησε…

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φαινόταν πως θα ξεκινήσει την προσπάθεια της υπεράσπισης του τίτλου της η Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία επικρατούσε της Γκλάντμπαχ με 2-0 από νωρίς, αλλά «μπλόκαρε».

Ο Γκρανίτ Τσάκα έγινε ο πρώτος παίκτης που σκόραρε φέτος στην Bundesliga, ο Βιρτς έκανε το 2-0 και η αναμέτρηση έμοιαζε… τελειωμένη υπόθεση.

Όχι όμως για τους γηπεδούχους, που παρουσίασαν μία ολότελα διαφορετική εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο. Μείωσαν από νωρίς, έκαναν το 2-2 στο 85’ και έμοιαζε δεδομένο πως θα πάρουν βαθμό, χάρη στον Κλάιντινστ.

 

Και κάπως έτσι, θεωρούσαμε πως η παράδοση της Μπάγερ Λεβερκούζεν τις Παρασκευές συνεχίζεται. Τι εννοούμε; Πως τις έξι τελευταίες φορές που έπαιξε την εν λόγω ημέρα, δεν κέρδισε!

Πέρυσι, ήταν το 2-2 με την Μπάγερν Μονάχου, ενώ πριν από αυτό μετρούσε τρεις ήττες στις τέσσερις τελευταίες περιπτώσεις. Πότε λοιπόν ήταν η τελευταία φορά που η Λεβερκούζεν κέρδισε Παρασκευή; Πέντε χρόνια πριν, με αντίπαλο τη Φράιμπουργκ, χάρη σε γκολ του Κάι Χάβερτς!

Και τώρα «έσπασε». Διότι ο Βιρτς έκανε το 3-2 στο 101’ και η ομάδα του Αλόνσο ξεκίνησε ιδανικά τη χρονιά!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0