Football Talk

Για αυτό ο Μαμαρντασβίλι ειρωνεύτηκε τον Άσπας: Ίδια φάση, άλλη γωνία, τρεις μήνες μετά! (video)

Για αυτό ο Μαμαρντασβίλι ειρωνεύτηκε τον Άσπας: Ίδια φάση, άλλη γωνία, τρεις μήνες μετά! (video)

Είναι βασικός, αποδίδει καλά, αποκρούει πέναλτι και περιμένει τη Λίβερπουλ. Πόσο ακόμη μπορούν να αργήσουν οι «κόκκινοι», προκειμένου να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι; Άγνωστο. Αλλά γιατί γέλαγε και κορόιδευε τον Άσπας, μετά την απόκρουσηl

Τρομερός Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι, φοβερή στιγμή απέναντι στη Θέλτα, καθώς κράτησε τη Βαλένθια «ζωντανή» στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, με το σκορ στο 2-1.

Η ομάδα του βρίσκεται πίσω στο σκορ, αλλά ο Γεωργιανός είναι και πάλι σταθερός. Κορυφαία του στιγμή φυσικά, η απόκρουση πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τον Μαμαρντασβίλι να λέει «όχι» στον Ιάγκο Άσπας.

Τον σταμάτησε, μπλόκαρε την μπάλα, σηκώθηκε και χαμογελούσε. Και όλα αυτά, ενώ αναμένουμε τι μέλλει γενέσθαι με τη Λίβερπουλ και την επισημοποίηση της μεταγραφής του στους «κόκκινους»!


Γιατί ειρωνευόταν θα ρωτήσει κανείς… Και πιθανότατα, έχουμε την απάντηση. Μάιος του 2024. Θέλτα – Βαλένθια 2-2. Ο Άσπας εκτελεί ξανά πέναλτι. Πάλι κόντρα στον Μαμαρντασβίλι. Διαλέγει την άλλη γωνία. Μαντεύει σωστά ο Γεωργιανός. Πέφτει, βρίσκει την μπάλα, του παίρνει τα χέρια μέσα.

Το γκολ είναι γεγονός. Μόλις τρεις μήνες μετά, προβλέπει ξανά σωστά τη γωνία και αυτήν την φορά «μπλοκάρει»!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0