Football Talk

«Τι μεταγραφή είναι αυτή;» Ο Φάμπρεγας πήρε στην Κόμο πρώην συμπαίκτη του, με 5 τίτλους περισσότερους από αυτόν!

«Τι μεταγραφή είναι αυτή;» Ο Φάμπρεγας πήρε στην Κόμο πρώην συμπαίκτη του, με 5 τίτλους περισσότερους από αυτόν!

Όλα για την παραμονή! Η Κόμο συνεχίζει να σοκάρει τον ποδοσφαιρικό κόσμο με τις μεταγραφικές της κινήσεις και μετά τους Ρέινα, Μορένο, Μπελότι και Βαράν, σειρά έχει ο Σέρτζι Ρομπέρτο.

Άλλη μία μεταγραφική «βόμβα» για την Κόμο που έχει πάρει απόφαση να κάνει τη διαφορά τη φετινή σεζόν στη Serie A και να… ζορίσει τα μεγαθήρια του ιταλικού πρωταθλήματος. Μπορεί η ήττα με 3-0 από την Γιουβέντους στην πρεμιέρα να ήταν μια κακή αρχή, η συνέχεια όμως προμηνύεται εντυπωσιακή.

Ο Σέρτζι Ρομπέρτο είναι πλέον και επίσημα παίκτης της Κόμο, με τον Ισπανό να υπογράφει διετές συμβόλαιο με δυνατότητα ανανέωσης για έναν χρόνο ακόμα.

Έτσι, λοιπόν, ο Σεσκ Φάμπρεγας βρήκε στο πρόσωπο του Σέρτζι Ρομπέρτο, τον παίκτη που θα ενταχθεί στη μεσαία γραμμή της ομάδας και θα δέσει με τις υπόλοιπες σπουδαίες μεταγραφές που πραγματοποίησε με την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Τι είναι αυτό όμως που έκανε τον Φάμπρεγας να στρέψει το βλέμμα του προς τον Ισπανό μέσο; Τον ξέρει, τον εμπιστεύεται! Ο 32χρονος πρώην αρχηγός της Μπαρτσελόνα έχει συνυπάρξει στα γήπεδα με τον νυν προπονητή του για 22 αναμετρήσεις.

Fun fact: Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, ο Σέρτζι Ρομπέρτο έχει κατακτήσει πέντε παραπάνω τρόπαια από τον πρώην συμπαίκτη του (22-17)!

Τι άλλο να περιμένουμε, άραγε, από τη «νεοφώτιστη» Κόμο; Σύμφωνα με δημοσιεύματα, επόμενος στόχος της είναι ο Νίκο Παζ.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0