Football Talk

«Ταιριάζει ο Καντιόγλου στην Μπράιτον;» - Ο λόγος που ο Δημήτρης Πέλκας θα απαντούσε… 1100%! (video)

«Ταιριάζει ο Καντιόγλου στην Μπράιτον;» - Ο λόγος που ο Δημήτρης Πέλκας θα απαντούσε… 1100%! (video)

Θέλει ο Δημήτρης Πέλκας να δει τον Φέρντι Καντιόγλου στην Μπράιτον; Ναι, κατά 1100%! Μοιάζει… δεδομένο. Και θα καταλάβετε γιατί…

Φοβερή μεταγραφή για την Μπράιτον, έχουμε «here we go», ως προς την απόκτηση του Φέρντι Καντιόγλου, πείθοντάς τον να μεταβεί στο «Άμεξ» και όχι στο «Ολντ Τράφορντ» και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία είχε ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του!

Τον «πολιορκούσαν» εδώ και καιρό οι «γλάροι», ανέβασαν την προσφορά τους στα 30 εκατομμύρια και κάπως έτσι, έχουμε deal.

Σαφώς και πρόκειται για μία σημαντική, μεταγραφική νίκη της Μπράιτον. Αλλά πολύ δε περισσότερο, συζητάμε για έναν ποδοσφαιριστή που θα ενέκρινε για την Premier League και ο Δημήτρης Πέλκας.

Τι εννοούμε με αυτό; Οι δυο τους έχουν συνυπάρξει στη Φενέρ και την Τουρκία, για μία διετία. Έχουν δώσει 38 παιχνίδια μαζί σε όλες τις διοργανώσεις και έχουν συνεργαστεί σε τρία γκολ. Το τελευταίο μάλιστα, ήρθε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, σε ένα Φενέρμπαχτσε – Σλάβια Πράγας 2-3.

Ο Πέλκας είχε ισοφαρίσει σε 1-1, ο Τούρκος του είχε γυρίσει την μπάλα και παρά την ήττα τους εν τέλει, το γκολ έχει μείνει δεδομένα αλησμόνητο. Θα ήθελε λοιπόν ο Έλληνας, να δει τον πρώην συμπαίκτη του στην Αγγλία; Λέμε «ναι», κατά 1100%. Όσα και τα αγωνιστικά λεπτά, που πέρασαν δηλαδή στο γήπεδο!


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0