Football Talk

«Κινήσεις που φωνάζουν άνοδο»: Ο Ηρακλής και οι μεταγραφές που δηλώνουν πως θέλει την επιστροφή του στη Super League!

«Κινήσεις που φωνάζουν άνοδο»: Ο Ηρακλής και οι μεταγραφές που δηλώνουν πως θέλει την επιστροφή του στη Super League!
Ο Ηρακλής φαίνεται πως έχει «αλλάξει» σελίδα για τα καλά. Η «εποχή» Μονεμβασιώτη έχει ξεκινήσει και η ομάδα της Θεσσαλονίκης, «κλείνει» μεταγραφές που «φωνάζουν», πως θέλει την επιστροφή της, στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ελλάδας!

Κινήσεις που «φωνάζουν» άνοδο. Τέτοιες είναι αυτές του Ηρακλή, που φαίνεται πως μοναδικό στόχο για την επόμενη σεζόν έχει την επιστροφή του στη Stoiximan Super League!

Η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη δεν σταματάει να κάνει μεταγραφές και αν τις κοιτάξουμε όλες, μία προς μία, δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε ποια είναι η καλύτερη!

Φαίνεται πως η «εποχή» Μονεμβασιώτη αφήνει υποσχέσεις στους φίλους της ομάδας, που ανυπομονούν να ζήσουν ξανά στγμές, στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα της Ελλάδας.  

Aπίστευτος ο "κυανόλευκος" κόσμος! (pics+vid) - BluearenaBluearena

Φυσικά, θα ήταν άδικο να ξεχωρίσουμε κάποιες από τις μεταγραφές, καθώς όπως προαναφέραμε, είναι όλες εξαιρετικές προσθήκες, αλλά δεν γίνεται να μην μιλήσουμε για μερικές από αυτές.

Συγκεκριμένα, ο «Γηραιός» έχει ανακοινώσει ήδη τους Κυνηγόπουλο, Μπελμόντε, Χαμόντ, Τσιντώτη και Τσιριγώτη που πέρυσι πανηγύρισαν την άνοδο είτε με την Athens Kallithea, είτε με τον Λεβαδειακό!  

Από εκεί και πέρα, στη Θεσσαλονίκη θα συνεχίσει την καριέρα του και ο Κυριάκος Κιβρακίδης, επιστρέφοντας στην ομάδα του Ηρακλή, μετά από μία δεκαετία! Ενώ και ο Απόστολος Διαμαντής, προσθέτει σιγουριά και ασφάλεια στα μετόπισθεν.

Εκτός συζήτησης, δεν μπορεί να μείνει και ο τελευταίος παίκτης, που φαίνεται πως έχει «κλείσει» στην ομάδα. Που δεν είναι άλλος από τον Σεμπά! Ο Βραζιλιάνος έχει παραστάσεις από το μεγαλύτερο επίπεδο, καθώς είναι γνωστός και στο ελληνικό κοινό από το πέρασμά του στον Ολυμπιακό.  

ΣΕΜΠΑ | Ειδήσεις, νέα, ενημέρωση, Βαθμολογίες, αποτελέσματα

Ωστόσο, μένει να φανεί, αν θα σταματήσει εκεί ο Ηρακλής, καθώς υπάρχουν φήμες, πως οι Θεσσαλονικείς θέλουν να πυροδοτήσουν τη «βόμβα» Ομάρ Ελ Καντουρί!  

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλες τις μεταγραφικές κινήσεις του Ηρακλή

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0