Football Talk

«ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Κουλιεράκης στον ΠΑΟΚ»: Ζήτησε το πέναλτι, του είπαν «όχι», συγκινήθηκε και αποθεώθηκε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ!

«ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Κουλιεράκης στον ΠΑΟΚ»: Ζήτησε το πέναλτι, του είπαν «όχι», συγκινήθηκε και αποθεώθηκε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ!
Απίστευτα πράγματα στο φινάλε της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Σάμροκ Ρόβερς, με τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη να ζητά να εκτελέσει το πέναλτι, να του λένε «όχι», να το δέχεται και να ζητά… συγγνώμη. Φοβερή αποθέωση στην Τούμπα για τον Έλληνα, που αγαπά απεριόριστα τους «ασπρόμαυρους»!

Ιδανικά κυλά η βραδιά για τον ΠΑΟΚ με το 3-0 να τον θέτει σε αδιαμφησβήτητη θέση οδηγού για τον επαναληπτικό της Ιρλανδίας. Προς το τέλος του ματς, οι πρωταθλητές έχουν την δυνατότητα να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους, αφού κέρδισαν πέναλντι στο 88΄.  Τότε συνέβη η πιο απρόσμενη εξέλιξη του αγώνα.

Ο ίδιος ο Κουλιεράκης ζητά να εκτελέσει για να σκοράρει στο τελευταίο ματς της καριέρας του στην Τούμπα, αλλά λαμβάνει αρνητική απάντηση ακόμη και από τον ίδιο τον Ράζβαν Λουτσέσκου

Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο νεοαποκτηθείς Ρώσος Τσάλοφ, ο οποίος, εν τέλει, αστοχεί, χωρίς να καταφέρει να «σπάσει το ρόδι». Το εντυπωσιακό; Αμέσως τον παρηγόρησε ο Κρητικός αμυντικός! Απίστευτος... 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0