Football Talk

Απίστευτη επιστολή του Κουρτουά, φεύγει από το Βέλγιο λόγω του Τεντέσκο: «Δεν γυρνάω με αυτόν!»

Απίστευτη επιστολή του Κουρτουά, φεύγει από το Βέλγιο λόγω του Τεντέσκο: «Δεν γυρνάω με αυτόν!»

Με μία αφοπλιστική, αλλά πλήρως αιτιολογημένη ανακοίνωση, ο Τίμπο Κουρτουά παραθέτει το λόγο αποχώρησής του από την εθνική ομάδα του Βελγίου, μέχρι την… απόλυση του νυν εκλέκτορά της.

«Αποφάσισα να μην επιστρέψω στην εθνική υπό τις οδηγίες του τωρινού προπονητή. Ως προς αυτό το ζήτημα, αποδέχομαι την ευθύνη μου, αλλά η έλλειψη εμπιστοσύνης μου δεν θα βοηθούσε στη διατήρηση του απαραίτητου κλίματος».

Αυτή «η έλλειψη εμπιστοσύνης» είναι ο ουσιαστικός λόγος προσωρινής (;) αποχώρησης του τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, χωρίς να προσδιορίζεται ο  χρόνος επιστροφής. 

Ημερολογιακά, τουλάχιστον, ωστόσο ο λόγος της επιστροφής του αυτονόητος, σύμφωνα με το κείμενο: η… απόλυση του Ντομένικο Τεντέσκο! Απόλυτα επαγγελματικά, ο Τίμπο εκφράζει την… εξευγενισμένη του δυσαρέσκεια για τον Ιταλό coach με τον οποίο, κατά πως φαίνεται, δεν ταιριάζει καθόλου. Προτάσσει την ηρεμία της ομάδας, αντί του εγωϊσμού του σε ενδεχόμενη παραμονή και συνεργασία μαζί του, διευκρινίζοντας πως η ομοσπονδία έχει «πλήρη γνώση και κατανόηση της θέσης του, μετά από πολλές συζητήσεις».

Έντιμη, αλλά ιδιαίτερη, αναμφίβολα, η θέση του. Αν το Βέλγιο προοδεύει, η κλήση του θα αργήσει. Τουλάχιστον, ο ίδιος σίγουρα θα αρνηθεί… 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0