Football Talk

Εννέα ματς Champions League, έξι γκολ στην Ευρώπη, τρία πρωταθλήματα καριέρας: Τι κίνηση έκανε ΠΑΛΙ ο Ηρακλής;

Εννέα ματς Champions League, έξι γκολ στην Ευρώπη, τρία πρωταθλήματα καριέρας: Τι κίνηση έκανε ΠΑΛΙ ο Ηρακλής;
Μετά τον Απόστολο Διαμαντή, ο Ηρακλής φέρνει στη Θεσσαλονίκη τον Βραζιλιάνο Σεμπά, γνωστό από τη θητεία του στον Ολυμπιακό και στην Πόρτο με παραστάσεις από το Champions League!

Ντεμαράζ μεταγραφών από το Γηραιό… Η φετινή σεζόν στη Super League 2 αναμένεται απαιτητική, άπαντες στοχεύουν στον ιστορικό προβιβασμό και οι φετινές προσθήκες το επιβεβαιώνουν περίτρανα!

Μετά την ανακοίνωση του Απόστολου Διαμαντή, οι φίλαθλοι του Ηρακλή ετοιμάζονται να υποδεχθούν έναν παλιό γνώριμο του ελληνικού πρωταθλήματος: τον Σεμπά, τον Βραζιλιάνο εξτρέμ με θητεία στον Ολυμπιακό (99 αγώνες, 11 γκολ) και Ιωνικό (23 ματς, 2 τέρματα).

Ο 32χρονος πλέον Λατινοαμερικάνος θα βρεθεί στην συμπρωτεύουσα την Παρασκευή (23/08) για τα απαραίτητα ιατρικά τεστ, θα ανακοινωθεί επισήμως, χωρίς ωστόσο να βρεθεί στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Απλώς θα ενσωματωθεί, μόλις η ομάδα γυρίσει. 

Προφανώς και είναι εντυπωσιακή κίνηση. Πόσω δε μάλλον, αν αναλογιστεί κανείς πως συζητάμε για έναν ποδοσφαιριστή με 42 ευρωπαϊκά παιχνίδια και εννέα ματς Champions League σε ολόκληρη την καριέρα του. 

Έναν παίκτη με έξι γκολ σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τρεις κατακτήσεις πρωταθλήματος στην ποδοσφαιρική του ζωή. Δύο με τον Ολυμπιακό και ένα με την Πόρτο πριν από 11 χρόνια.
Και αν ο Σεμπά δεν αποτελεί κίνηση… ανόδου από τον Ηρακλή, τότε ποιος; 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0