Football Talk

«Στον Ολυμπιακό ή… αλλού;» - Το μήνυμα μεταγραφής του Ποντένσε, που άφησε πίσω ήδη τη Γουλβς! (pic)

«Στον Ολυμπιακό ή… αλλού;» - Το μήνυμα μεταγραφής του Ποντένσε, που άφησε πίσω ήδη τη Γουλβς! (pic)
Τι και αν ανήκει στο ρόστερ της ακόμη; Τι και αν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα της Premier League απέναντι στην Άρσεναλ; Ο Ντάνιελ Ποντένσε δεν θέλει να είναι στη Γουλβς και το έδειξε ξανά, με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο! Μένει να δούμε αν το «unfollow» θα έχει και… σταθμό τον Πειραιά και τον Ολυμπιακό!

Το σήριαλ της επιστροφής του Ντάνιελ Ποντένσε καλά κρατεί, με πολλές στιγμές να προμηνύουν θετική ή αρνητική κατάληξη. Από τις πλέον χαρακτηριστικές είναι αρχικά η προ μηνός απόφαση του Πορτογάλου εξτρέμ να μην ακολουθήσει τη Γουλβς στις ΗΠΑ για προετοιμασία και η πλέον πρόσφατη, η δήλωση του προπονητή Γκάρι Ο΄ Νιλ, μετά την πρεμιέρα με την Άρσεναλ, «πως τον υπολογίζει και θέλει να δουλέψει μαζί του», αφού τον χρησιμοποίησε ως αλλαγή.

Φαίνεται, ωστόσο, πως η επιθυμία του βραχύσωμου εξτρέμ είναι διαφορετική, παρά τις πρόσφατες φήμες για πρόταση από τη Σαουδική Αραβία. Πώς το έδειξε αυτή τη φορά ο Πορτογάλος; Με την διαγραφή της Γουλβς από τους ακόλουθούς του στο Instagram, σε μία κίνηση, που ενδεχομένως δίνει ώθηση στον Ολυμπιακό και φυσικά το ανάλογο μήνυμα στην αγγλική ομάδα, όσον αφορά στο μέλλον του. 
ποοο.jpeg

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0