Football Talk

Πρώην παίκτης της Άρσεναλ και της EFL μπαίνει στη φυλακή για βία σε δίχρονο κορίτσι – Μηνύματα «σοκ», πριν χτυπήσει το παιδί!

Πρώην παίκτης της Άρσεναλ και της EFL μπαίνει στη φυλακή για βία σε δίχρονο κορίτσι – Μηνύματα «σοκ», πριν χτυπήσει το παιδί!

Έπαιζε ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Άρσεναλ, άλλαξε 18 ομάδες μέσα σε μία δεκαετία, βρισκόταν σε μη επαγγελματική κατηγορία. Και τώρα, θα βρεθεί στη φυλακή. Διότι ξυλοκόπησε μέχρι «θανάτου» την θετή κόρη του, την εγκατέλειψε με τραύματα, κάλεσε το ασθενοφόρο και ισχυρίστηκε πτώση. Η αστυνομία όμως, αντιλήφθηκε γρήγορα το ψέμα. Και πλέον, ο Μέισον καταδικάστηκε, με τα μηνύματα στο κινητό του να προκαλούν «σοκ»!

Η αστυνομία του Έσσεξ αποκάλυψε ότι βρήκε πολλά μηνύματα στο τηλέφωνο του Κίρναν Χιουζ-Μέισον κατά τη διάρκεια της έρευνάς της, για κατηγορίες για σοβαρή σωματική βλάβη και βία σε βάρος ενός κοριτσιού, της οποίας ήταν θετός πατέρας.  

Ο Χιουζ-Μέισον, 32 ετών, κρίθηκε ένοχος μετά από μια δίκη τριών εβδομάδων στο Basildon Crown Court, έπειτα από πέντε ώρες διαβούλευσης στις 21 Αυγούστου. Η φυλάκισή του σχετίζεται με μια επίθεση τον Ιανουάριο του 2020.

Ποια είναι τώρα ολόκληρη η ιστορία; Ο Χιουζ-Μέισον κατηγορήθηκε ότι ξυλοκόπησε ένα δίχρονο κορίτσι και το εγκατέλειψε με τραύματα, τα οποία οι γιατροί έκριναν πως θα μπορούσαν να έχουν προκληθεί από ένα «οδικό ατύχημα υψηλής ταχύτητας» ή από μία πτώση στο έδαφος, από πολλούς ορόφους.

Άφησε το μικρό παιδί με εγκεφαλικά τραύματα, τα οποία δεν έχουν ξεπεραστεί και μέχρι και σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, χρειάζεται 24ωρη φροντίδα.

Ο Χιουζ-Μέισον ήταν ύποπτος αρχικά για το εν λόγω περιστατικό και κάλεσε το ασθενοφόρο, λέγοντας πως δεν ξέρει τι έγινε, πριν ισχυριστεί ότι το παιδί είχε υποστεί πτώση.

Αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, οι γιατροί βρήκαν 17 διαφορετικά τραύματα στα πόδια, την πλάτη, το πρόσωπο και το στήθος της, τα οποία πιστεύεται ότι προκλήθηκαν μεταξύ Οκτωβρίου 2019 και Ιανουαρίου 2020.

Στην τελευταία ομιλία, ο εισαγγελέας της υπόθεσης είπε στο δικαστήριο ότι οι εμπειρογνώμονες συμφωνούσαν για τα τραύματα του κοριτσιού, δηλώνοντας ότι το μοτίβο που βρέθηκε «είναι σύμφωνο με το ότι το παιδί έχει κουνηθεί έντονα... με το κεφάλι του πιθανότατα χτυπημένο σε σκληρή επιφάνεια.»

Ο Χιουζ-Μέισον είναι ένας πρώην ποδοσφαιριστής που πέρασε χρόνο στην ακαδημία της Άρσεναλ, πριν υπογράψει επαγγελματικούς όρους με τη Μίλγουολ.

Έχει παίξει σε 18 συλλόγους ανάμεσα στο 2010 και το 2020 -οι περισσότεροι εκ των οποίων εκτός επαγγελματικών κατηγοριών- προτού ενταχθεί στην Hashtag United ως παίκτης και προπονητής το 2020.

Ωστόσο, οι Αρχές βρήκαν αισίως και μηνύματα στο κινητό του, τα οποία όχι μόνο αποδεικνύουν την πράξη του, αλλά επί της ουσίας «προειδοποιούσαν» πως θα συμβεί. Τι ακριβώς έγραφε ο Μέισον;

«Μου δημιουργεί πολλά νεύρα», «θα την χτυπήσω», «δεν ακούει». Και ακριβώς αυτό έκανε.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0