Football Talk

Δηλώσεις που προκάλεσαν από τον Καρβάλιο για τη Λίβερπουλ: «Εγώ δεν θα κάθομαι στον πάγκο!»

Δηλώσεις που προκάλεσαν από τον Καρβάλιο για τη Λίβερπουλ: «Εγώ δεν θα κάθομαι στον πάγκο!»

Γιατί έφυγε ο Φάμπιο Καρβάλιο από τη Λίβερπουλ; Γιατί δεν θα έπαιζε όσο ήθελε. Εν αντιθέσει δηλαδή με την Μπρέντφορντ. Και αυτό ακριβώς ξεκαθάρισε σε συνέντευξή του, λέγοντας πως δεν θα δεχόταν να καθίσει στον πάγκο, μετά την προετοιμασία που πραγματοποίησε το καλοκαίρι με τους «κόκκινους»!

Μία αφοπλιστική συνέντευξη, αναφορικά με τον λόγο που τον οδήγησε στην αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ, έδωσε ο Φάμπιο Καρβάλιο, ο οποίος επισήμανε πως οφείλεται στην έλλειψη χρόνου συμμετοχής.

Ήθελε να μείνει στους «κόκκινους», τους χαρακτήρισε ως μία από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου, αλλά το ένα δεν αναιρεί το… άλλο. Τι σημαίνει αυτό; Πως δεν θα δεχόταν, παρά το μέγεθος του club, να μην παίζει.

Και κάπως έτσι, προέκυψε η μεταγραφή στην Μπρέντφορντ, με τον Καρβάλιο να ξεκαθαρίζει πως στόχος του είναι να δείξει στον ποδοσφαιρικό κόσμο, όσα μπορεί να κάνει πράξη, εντός αγωνιστικού χώρου!

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Φάμπιο Καρβάλιο για την αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ:

«Νομίζω πως πράγματι θα είχα ρόλο στη Λίβερπουλ, αλλά νομίζω πως όταν έπαιξα, πήγα πολύ καλά. Σαν ποδοσφαιριστής όμως, νιώθεις πως δεν θα έχεις τον ίδιο ρόλο, όταν γυρίσουν συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Αλλάζουν τα πράγματα και αυτό θα συνέβαινε.

Δεν ήθελα να μείνω στη Λίβερπουλ και να είμαι στον πάγκο, παρότι αγαπώ την ομάδα. Είναι μία από τις μεγαλύτερες του κόσμου και αγαπώ πάρα πολύ τον κόσμο της.

Δεν θα κάθομαι όμως στον πάγκο, ποιο είναι το νόημα; Θέλω να παίξω ποδόσφαιρο και να δείξω στον κόσμο τι μπορώ να κάνω. Για αυτό προπονούμαι τόσο σκληρά κάθε ημέρα. Δεν θα ήμουν ικανός να το κάνω αυτό, σε περίπτωση που καθόμουν στον πάγκο!»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0