Football Talk

Στη Γιουβέντους ως δανεικός ο Χρήστος Παπαδόπουλος!

Στη Γιουβέντους ως δανεικός ο Χρήστος Παπαδόπουλος!

Σε μία σημαντική επένδυση για το μέλλον προχώρησε η Γιουβέντους, η οποία απέκτησε με την μορφή δανεισμού από την Τζένοα τον 20χρονο χαφ Χρήστο Παπαδόπουλο.  

 Πώς είναι, αλήθεια, το συναίσθημα μεταγραφής στη «Μεγάλη Κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου; Πώς θα αισθάνεται, άραγε, ο ποδοσφαιριστής εκείνος, ο οποίος προ διετίας μόλις, φόραγε τη φανέλα του Ηρακλή Λάρισας;

Σχετικές απαντήσεις θα έχει ο Χρήστος Παπαδόπουλος, ο οποίος βιώνει, εδώ και λίγη ώρα, την πραγματοποίηση της μετακίνησης αυτής. Ο νεαρός χαφ αφίχθη μόλις 18 ετών στην γειτονική χώρα, ώστε να ενταχθεί στο δυναμικό της Τζένοα, αποκτώντας σταδιακά εμπειρίες πρωταθλητισμού στην αντίστοιχη ηλικιακή κατηγορία του, αλλά και στον κόσμο των «μεγάλων». 

Πέρυσι πραγματοποίησε μία αξιοπρόσεκτη σεζόν με την «Primavera» στη Γένοβα, καταγράφοντας 27 αγώνες με 11 γκολ και 6 ασίστ, ενώ το πολυπόθητο «βάπτισμα του πυρός» στα «σαλόνια» της Serie A, το έλαβρε εναντίον της Μίλαν. Ο νεαρός, αποκτήθηκε ως δανεικός, και αρχικά προορίζεται για τη δεύτερη ομάδα της Γιουβέντους, με προοπτική αγοράς 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0