Football Talk

Ο Κάρμο έρχεται, ένας… φεύγει: «Πιθανός ο δανεισμός στη Σουόνσι από τον Ολυμπιακό!»

Ο Κάρμο έρχεται, ένας… φεύγει: «Πιθανός ο δανεισμός στη Σουόνσι από τον Ολυμπιακό!»

Η έλευση, όπως όλα δείχνουν, του Νταβίντ Κάρμο στον Ολυμπιακό, δημιουργεί υπεραριθμία στο κέντρο της άμυνας των Πειραιωτών. Ποιος φημολογείται ότι θα αποχωρήσει;

Σχετικά Άρθρα

Η επιστροφή του Νταβίντ Κάρμο στον Ολυμπιακό, «παίζει» πιο δυνατά από ποτέ, όπως έγινε γνωστό από το βράδυ της Τετάρτης (21/08).

Αυτό ωστόσο, σημαίνει πως πλέον θα υπάρχει… πολυκοσμία στο κέντρο της άμυνας των «ερυθρολεύκων», καθώς μαζί με τον Ανγκολέζο, θα είναι και οι Ρέτσος, Μπιανκόν, Πιρόλα, Άμπι, αλλά και ο Ντόη. Ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στην προετοιμασία των Πειραιωτών, συμμετείχε και ο Ισίδωρος Κουτσίδης.

Επομένως, εύλογα προκύπτει το ερώτημα, σχετικά με το κατά πόσο θα «χωρούν» όλοι στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Πιθανότατα, κάποιος θα χρειαστεί να αποχωρήσει και σύμφωνα με όσα γράφονται στην Αγγλία, δεν είναι καθόλου απίθανό να είναι ο Νέλσον Άμπι.

Συγκεκριμένα, συνδέουν τον νεαρό Άγγλο με τη Σουόνσι, η οποία ενδιαφέρεται για την απόκτησή του και υπάρχει σοβαρή περίπτωση να παραχωρηθεί από την ελληνική ομάδα, με τη μορφή δανεισμού.

Μένει να φανεί, κατά πόσο ισχύει τελικά το εν λόγω σενάριο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0