Football Talk

«Πάνω από 15 εκατομμύρια, αλλά…»: Τι γράφουν στην Πορτογαλία για τη συμφωνία Ολυμπιακού και Κάρμο;

«Πάνω από 15 εκατομμύρια, αλλά…»: Τι γράφουν στην Πορτογαλία για τη συμφωνία Ολυμπιακού και Κάρμο;

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ντύσει ξανά στα «ερυθρόλευκα» τον Νταβίντ Κάρμο. Τι αναφέρουν, όμως, στην Πορτογαλία για την συγκεκριμένη υπόθεση;

Μία… ανάσα από την πραγματοποίηση μίας μεγάλης μεταγραφής βρίσκεται ο Ολυμπιακός!

Ο Νταβίντ Κάρμο αποτελούσε εξ αρχής τον πρώτο στόχο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την «καρδιά» της άμυνας των Πειραιωτών. Η ηγετική του παρουσία, κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν, δεν μπορούσε να λείπει από το φετινό ρόστερ.

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τετάρτης (21/08), οι «ερυθρόλευκοι» είναι πια πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της επιστροφής του Ανγκολέζου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος δεν είχε τον χρόνο συμμετοχής που ευελπιστούσε στην Πόρτο.

Παρ’ όλα αυτά, τα πορτογαλικά ΜΜΕ τονίζουν πως ακόμα δεν υπάρχει οριστική συμφωνία. Συγκεκριμένα, η A Bola αναφέρει ότι δεν υπήρξε κάποια επαφή του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, ούτε με τον παίκτη, αλλά ούτε και με τον ατζέντη του ή τον πορτογαλικό σύλλογο, όπως είχε αναφερθεί αρχικά.

Παράλληλα, η Record επισημαίνει πως η πρόταση του Ολυμπιακού αναμένεται να ξεπεράσει τα 15 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τονίζει ότι η Πόρτο δεν πρόκειται να παραχωρήσει κάποιον ποδοσφαιριστή, πριν από το ματς με τη Ρίο Άβε το Σάββατο (24/08), για το πρωτάθλημα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0