Football Talk

«Δείτε τι έκανε, με εκείνον πάμε για άλλη μία Premier League»: Πώς ο Γκουαρδιόλα να μην θέλει τον Γκιντογκάν στη Σίτι; (video)

«Δείτε τι έκανε, με εκείνον πάμε για άλλη μία Premier League»: Πώς ο Γκουαρδιόλα να μην θέλει τον Γκιντογκάν στη Σίτι; (video)

Έναν χρόνο άντεξε στη Βαρκελώνη. Ο Ιλκάι Γκιντογκάν επιστρέφει στην αγαπημένη του Μάντσεστερ Σίτι και με όσα είχε κάνει στην πρώτη του θητεία, πώς να μην τον θέλει στην ομάδα του ο Πεπ Γκουαρδιόλα;

Είναι γεγονός. Ο Ιλκάι Γκιντογκάν γίνεται ξανά «πολίτης». Μόλις έναν χρόνο έλειψε από τη Μάντσεστερ Σίτι και όταν ο Πεπ Γκουαρδιόλα είδε πιθανή την ευκαιρία της επιστροφής του, δεν την άφησε να περάσει ανεκμετάλλευτη!

Οι δύο πλευρές έχουν φτάσει σε πλήρη συμφωνία, όπως αναφέρει το «The Athletic», καθώς ο Γερμανός χαφ αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, ώστε να φορέσει και πάλι τα γαλάζια. Μέχρι το 2025 για αρχή και ποιος ξέρει, ίσως και για λίγο παραπάνω…

Αλήθεια, είναι παράλογος ο Καταλανός τεχνικός, που τον θέλει πίσω; Σίγουρα όχι. Μια ματιά στα κατορθώματα του Γκιγκοντάν, κατά την πρώτη του θητεία στη Σίτι, αρκεί για να πείσει και τον πλέον… δύσπιστο!

Μετακόμισε στη «γαλάζια» πλευρά του Μάντσεστερ το καλοκαίρι του 2016, από την Ντόρτμουντ, για να ηγηθεί σχεδόν αμέσως στη μεσαία γραμμή των «πολιτών». Στα επτά χρόνια που παρέμεινε στη Σίτι, μέτρησε συνολικά, σε όλες τις διοργανώσεις, 60 γκολ και 38 ασίστ, σε 304 συμμετοχές.

Μάλιστα, τα τρόπαια που προσέθεσε στη συλλογή του, μόνο ασυγκίνητο δεν αφήνουν κάποιον. Πέντε πρωταθλήματα, τέσσερα Λιγκ Καπ, δύο FA Cup, δύο Super Cup Αγγλίας και φυσικά, το… κερασάκι στην τούρτα! Το Champions League του 2023!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα βλέπει την «καρδιά» της Σίτι, να επιστρέφει στο «σπίτι» και να στοχεύει σε άλλη μία Premier League. Και μπροστά σε αυτήν την προοπτική, δεν μπορούσε να αρνηθεί…

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0