Football Talk

Λεάο αντί Γουίλιαμς στην Μπαρτσελόνα; Ο Ντέκο απαντά και... βάζει τέλος στα μεταγραφικά σενάρια!

Λεάο αντί Γουίλιαμς στην Μπαρτσελόνα; Ο Ντέκο απαντά και... βάζει τέλος στα μεταγραφικά σενάρια!

Θα έρθει ή όχι τελικά ο Νίκο Γουίλιαμς στη Μπαρτσελόνα; Την απάντηση φαίνεται να έδωσε ο Ντέκο, την ώρα που το όνομα του... Ραφαέλ Λεάο προστίθεται στην εξίσωση.

Το νέο ποδοσφαιρικό saga ακούει στο όνομα... Νίκο Γουίλιαμς. Ο νεαρός Ισπανός επιθετικός έχει συνδεθεί άρρηκτα με τη Μπαρτσελόνα, με τους οπαδούς της ομάδας να αδημονούν για μια επερχόμενη προσέλευσή του.

Ο ίδιος «γκρέμισε» τις ελπίδες τους, αφού δέχθηκε να φοράει πλέον το νούμερο 10 από τη νεά σεζόν στην Μπιλμπάο. Ο Ντέκο μάλιστα, έμμεσα το... επιβεβαίωσε!

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Βίκτορ Ναβάρο, ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα ρωτήθηκε από έναν φίλαθλο αν ο Νίκο θα έρθει, με τον ίδιο να απαντά πως θα τον ήθελε στην ομάδα, αλλά ο Νίκο δεν θέλει να έρθει.

Ακολούθησε ερώτηση με το αν θα έρθει έστω κάποιος στην οποία ο Ντέκο απάντησε θετικά. Και εδώ προστίθεται στη συζήτηση το όνομα του Ραφαέλ Λεάο.

Σύμφωνα με έναν άλλον δημοσιογράφο, τον Φερνάντο Πόλο, ο οποίος εργάζεται για λογαριασμό της Mundo Deportivo και ασχολείται χρόνια με τη Μπαρτσελόνα, οι «μπλαουγκράνα» έχουν βλέψεις να προσθέσουν στο ρόστερ τους τον Πορτογάλο διεθνή αυτόν τον μήνα.

Η ομάδα της Βαρκελώνης θέλει να κάνει μια κορυφαία μεταγραφή και μιας και οι συζητήσεις με τον Γουίλιαμς δεν φαίνεται να ευδοκίμησαν, προτεραιότητα για αυτήν είναι ο Λεάο.

Ο 25χρονος επιθετικός θέλει να είναι μέλος ενός μεγάλου συλλόγου όπως η Μπαρτσελόνα, όμως πιθανολογείται πως η Μίλαν θα θέλει γύρω στα 90 εκατομμύρια ευρώ. Οι «μπλαουγκράνα» τρέφουν ελπίδες όμως πως θα φτάσουν σε μια πιο ιδανική για εκείνους συμφωνία, μιας και ο ιταλικός σύλλογος έχει δείξει ενδιαφέρον για μερικούς παίκτες τους.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0