Football Talk

Ο Κρόος «ειρωνεύεται» ακόμα την Μπαρτσελόνα: Πώς σχολίασε με τρία… γράμματα το «story» με τον Γκιντογκάν; (pic)

Ο Κρόος «ειρωνεύεται» ακόμα την Μπαρτσελόνα: Πώς σχολίασε με τρία… γράμματα το «story» με τον Γκιντογκάν; (pic)

Το story της παραμονής ή όχι του Γκιντογκάν στη Μπαρτσελόνα έχει προκαλέσει δικαίως πολλά σχόλια και συζητήσεις, με τον Τόνι Κρόος να μην μπορούσε να αντισταθεί να... μπει και ο ίδιος στον χορό!

Αδιανόητη φαίνεται η επιστροφή του Γκιντογκάν στην Μάντσεστερ Σίτι, από την στιγμή που η Μπαρτσελόνα έκανε τα πάντα για να τον αποκτήσει.

Ο Φλικ πρόσφατα ρωτήθηκε σχετικά με το ποια θα είναι η απόφαση του πλέον πρώην Γερμανού διεθνή και απάντησε πως έχει πίστη πως θα συνεχίσει στην ομάδα, ωστόσω κανείς δεν πείστηκε από αυτή την δήλωση.

Καθώς φαίνεται γίνεται καιρό λόγος για δυσαρέσκεια του Γκιντογκάν πως δεν παίρνει όσο χρόνο θα ήθελε μέσα στο γήπεδο, ενώ δεν υπάρχει και ο ανάλογος σεβασμός.

Έτσι, εφόσον ο Γκουαρδιόλα συμφώνησε για την επιστορφή του πρώην παίκτη της Σίτι, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποκάλυψε πως ο Γκιντογκάν θέλει να φύγει 100%, με τους «μπλαουγκράνα» να τον αποδεσμεύουν ως... ελεύθερο. Μένει απλώς να δούμε αν θα αποφασίσει να γυρίσει στο «Νησί» ή θα ψάξει την τύχη του αλλού.

Αυτό που τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του παρόλα αυτά, ήταν το σχόλιο του Τόνι Κρόος, με το οποίο... τρολλάρει την Μπαρτσελόνα και την αστάθεια που επικρατεί ακόμη στον σύλλογο.

Σχολιάζοντας «WOW», ουσιαστικά καμία έκπληξη δεν του δημιουργεί η εν λόγω κατάσταση, προκαλώντας λίγο... drama!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0