Football Talk

Πώς φαίνεται πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού ΔΕΝ ήξεραν τον κανονισμό – Ο διαιτητής θα… έπρεπε να ακυρώσει το γκολ! (video)

Πώς φαίνεται πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού ΔΕΝ ήξεραν τον κανονισμό – Ο διαιτητής θα… έπρεπε να ακυρώσει το γκολ! (video)

Ένα φάουλ, ένα γκολ, μία τεράστια νίκη του Asteras AKTOR επί του Παναθηναϊκού στην Αθήνα. Τελικά, έπρεπε να μετρήσει το γκολ;

Ο Κρέσπι με μία αριστουργηματική απευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε τη νίκη στον Asteras AKTOR κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους», ωστόσο, να έχουν έντονα παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης, Τάσο Σιδηρόπουλο, για το γεγονός πως μέτρησε το γκολ.

Για ποιον λόγο λοιπόν διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι και πού το βασίζουν;

Σύμφωνα με τη δεύτερη παράγραφο στον κανονισμό 13 στο εγχειρίδιο διαιτησίας, «όταν υπάρχουν τρεις ή παραπάνω παίκτες μίας ομάδας στο τείχος για την εκτέλεση φάουλ, τότε ποδοσφαιριστής από την αντίπαλη ομάδα θα πρέπει να απέχει τουλάχιστον ένα μέτρο από αυτό.»

Μάλιστα, με βάσει τον κανονισμό, ο διαιτητής της εκάστοτε αναμέτρησης, εφόσον αντίπαλος παίκτης εμποδίζει ή παρενοχλεί το τείχος της αμυνόμενης ομάδας, τότε υποχρεούται να δώσει έμμεσο λάκτισμα υπέρ της ομάδας που δέχεται την παράβαση.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν ήξεραν τον κανονισμό και φαίνεται από το γεγονός πως ουδείς διαμαρτύρεται. Ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα έπρεπε όμως…


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0