Football Talk

Ο Πελίστρι ξεπερνά τον Σισέ στον Παναθηναϊκό, οι Άγγλοι… δεν πιστεύουν πως φεύγει από τη Γιουνάιτεντ!

Ο Πελίστρι ξεπερνά τον Σισέ στον Παναθηναϊκό, οι Άγγλοι… δεν πιστεύουν πως φεύγει από τη Γιουνάιτεντ!

Κίνηση – ματ με τον Φακούντο Πελίστρι για τον Παναθηναϊκό, ρεκόρ μεταγραφής, αφήνοντας πίσω τον Τζιμπρίλ Σισέ και ανάρτηση από σελίδα φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αναφορικά με το «σοκ» της αποχώρησής του από το «Ολντ Τράφορντ»!

Μία «ανάσα» από την απόκτηση του Φακούντο Πελίστρι φαίνεται πως βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα, οι «πράσινοι» έχουν συμφωνήσει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Ουρουγουανός αναμένεται να βρεθεί στη χώρα μας σήμερα (20/09), για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του!

Αν ολοκληρωθεί η μετακίνηση του 22χρονου και επιβεβαιωθούν τα όσα μεταδίδονται από το «Νησί», θα μιλάμε για μία μεταγραφή-ρεκόρ, καθώς οι 8.6+1,4 εκατ. λίρες, που φαίνεται πως προσφέρει ο Παναθηναϊκός, θα ξεπεράσουν σε χρηματική αξία, τη μεταγραφή του Τζιμπρίλ Σισέ (8 εκατ. ευρώ)!

Να σημειωθεί, πως το «τριφύλλι» είχε διαψεύσει τα αρχικά δημοσιεύματα, που έκαναν λόγο για προχωρημένες επαφές με τον Πελίστρι, με τον Fabrizio Romano όμως, να λέει «Here we go».

Όσον αφορά την αντίδραση των φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Δεν το περίμεναν. Και για τον λόγο αυτόν, η σελίδα που στηρίζει προσωπικά τον Έρικ Τεν Χαγκ στο Twitter, έγραψε πως ο ποδοσφαιριστής θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα στους «κόκκινους διαβόλους», αλλά άπαντες θα συνεχίσουν να παρακολουθούν την πορεία του!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0