Football Talk

«Η Super League είναι εύκολο πρωτάθλημα;» - Πόσοι προπονητές κέρδισαν στο ντεμπούτο τους, στην πρεμιέρα; (video)

«Η Super League είναι εύκολο πρωτάθλημα;» - Πόσοι προπονητές κέρδισαν στο ντεμπούτο τους, στην πρεμιέρα; (video)

Το ξεκίνημα των νέων προπονητών της Stoiximan Super League, δεν ήταν το καλύτερο δυνατό. Μοναδική ομάδα που είχε τεχνικό, που ντεμπούτο στον πάγκο της, και κατάφερε να «χαμογελάσει» ήταν η Λαμία του Μαρίνου Σατσιά, με τη νίκη της απέναντι στον Παναιτωλικό (19/08, 0-1).

 

Δύσκολο το να είσαι προπονητής στην Ελλάδα. Πόσο μάλλον να κάνεις και ντεμπούτο στη Stoiximan Super League.

Τουλάχιστον, έτσι αποδείχθηκε μετά το τέλος της πρώτης αγωνιστικής, αφού από τους συνολικά επτά καινούργιους τεχνικούς του ελληνικού πρωταθλήματος, μόνο ένας «χαμογέλασε» στο τέλος του αγώνα του!

Μοναδικός που έφυγε με το «τρίποντο» στην πρεμιέρα, ήταν ο Μαρίνος Σατσιάς, που με τη Λαμία κατάφερε να πανηγυρίσει την εκτός έδρας νίκη, απέναντι στον Παναιτωλικό (19/08, 0-1).

Ωστόσο, λίγο έλειψε να γίνει το 0/7. Κάτι που θα συνέβαινε -κατά πάσα πιθανότητα- αν ο Ντίας ευστοχούσε στην εκτέλεση πέναλτι, που επιχείρησε στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης.

Δύο προπονητές που ήρθαν αντιμέτωποι και έκαναν ντεμπούτο στον πάγκο των ομάδων τους, ήταν οι Μάσιμο Ντονάτι και Νικόλας Παπαδόπουλος.

‘Η αλλιώς σε ομάδες Athens Kallithea και Λεβαδειακός. Οι δυο «νεοφώτιστοι» της Stoiximan Super League έμειναν «άσφαιροι» (18/08, 0-0) και αρκέστηκαν στον βαθμό της ισοπαλίας, για το ξεκίνημά τους στην απαιτητική σεζόν, που θα διανύσουμε.


Ένα βαθμό κατάφερε να κερδίσει και ο Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του Ατρομήτου. Οι Περιστεριώτες είχαν πολύ δύσκολο έργο απέναντι στον Άρη (18/08, 1-1), αλλά έδειξαν ότι φέτος μπορούν να διεκδικήσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, μιας και είχαν αρκετά καλό αγωνιστικό πρόσωπο, απέναντι στους «κίτρινους».


Μιχάλης Γρηγορίου και Χοακίν Γκόμεζ ήταν «άτυχοι» και κλήθηκαν να κάνουν ντεμπούτο, απέναντι σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, αντίστοιχα.

Η ομάδα από τις Σέρρες αν και προσπάθησε πολύ, δεν κατάφερε να κερδίσει κάτι απέναντι στον Πρωταθλητή Ελλάδας, ενώ ο Βόλος έχασε από τον Ολυμπιακό (17/08, 0-2), σε ένα ματς που οι «ερυθρόλευκοι» δεν πιέστηκαν ιδιαίτερα.

Τελευταίο αφήσαμε τον Ντιέγκο Αλόνσο και τον Παναθηναϊκό. Ο Ουρουγουανός αν και είχε κάνει το επίσημο ντεμπούτο του, με τους «πράσινους» στην Ευρώπη, έζησε μία ήττα «σοκ» από τον Asteras AKTOR (0-1, 18/08), στο άδειο ΟΑΚΑ.

Φυσικά, μιλάμε για την «έκπληξη» της πρώτης αγωνιστικής, καθώς η ομάδα του Ράσταβατς, εκτός από το θετικό αποτέλεσμα «έκλεψε» τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της, καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα!

Απλή σύμπτωση ή κάτι δείχνει; Το μόνο σίγουρο είναι, πως η πρεμιέρα της Stoiximan Super League, έχει να διδάξει πολλά στους νέους προπονητές της.

Διονύσης Καλαϊζής 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0