Football Talk

«Στη Βραζιλία για το Διηπειρωτικό»: Η αποστολή των Νέων του Ολυμπιακού, για την αναμέτρηση απέναντι στη Φλαμένγκο!  

«Στη Βραζιλία για το Διηπειρωτικό»: Η αποστολή των Νέων του Ολυμπιακού, για την αναμέτρηση απέναντι στη Φλαμένγκο!  
Γνωστή έγινε η αποστολή των Νέων του Ολυμπιακού, που θα ταξιδέψει στη Βραζιλία, για την αναμέτρηση για το Διηπειρωτικό Κύπελλο, απέναντι στη Φλαμένγκο (24/08, 22:00). Στη διάθεση του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου, θα βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές που έκαναν προετοιμασία, με την πρώτη ομάδα.

Στη Βραζιλία θα ταξιδέψουν οι Νέοι του Ολυμπιακού για να διεκδικήσουν το Διηπειρωτικό Κύπελλο Κ20, απέναντι στη Φλαμένγκο (24/08, 22:00), με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν γνωστή την αποστολή για την εν λόγω αναμέτρηση.

Η ομάδα που κατέκτησε πριν λίγους μήνες το Youth League, θα έχει πλέον την ευκαιρία για ακόμα μία διάκριση. Από την ομάδα του τελικού απέναντι στη Μίλαν (23/04, 3-0) υπάρχουν ελάχιστες αλλαγές, καθώς μερικοί ποδοσφαιριστές είτε έχουν προστεθεί, είτε έχουν αποχωρήσει.  

Στη διάθεση του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου, θα βρίσκονται όλοι οι παίκτες που έλαβαν μέρος στην καλοκαιρινή προετοιμασία της πρώτης ομάδας.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Μπότης, Κουρακλής, Έξαρχος, Κουτσόπουλος, Κουτσίδης, Αλαφάκης, Καρκατσάλης, Πλειώνης, Δάμα, Παναγάκος, Ρολάκης, Λιατσικούρας, Πλις, Μουζακίτης, Τουφάκης, Λίγδας, Λώλης, Μπακούλας, Πνευμονίδης, Κωστούλας, Παπακανέλλος, Τζάμαλης.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0