Football Talk

«Ενδιαφέρον της ΑΕΚ, για τον Έντσο Ντίας της Ρίβερ Πλέιτ!»

«Ενδιαφέρον της ΑΕΚ, για τον Έντσο Ντίας της Ρίβερ Πλέιτ!»

Ο Αργεντινός δημοσιογράφος, Χερμάν Γκαρσία Γκρόβα, αναφέρεται στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον αριστερό μπακ Έντσο Ντίας για ενδεχόμενο δανεισμό με οψιόν αγοράς, διευκρινίζοντας την διαφορετική στάση της Ρίβερ Πλέιτ, η οποία συζητά μόνο απευθείας πώληση.

Το νέο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League ξεκίνησε, αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, πως σταμάτησαν οι μεταγραφικοί σχεδιασμοί και οι προσθήκες από τις ομάδες.

Το αντίθετο, η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται σε 11 μέρες (χωρίς να συμπεριλαμβάνεται το επιπλέον δεκαήμερο περιθώριο ενσωμάτωσης ελευθέρων παικτών) και οι σύλλογοι επιδιώκουν να καλύψουν τα όποια κενά τους.

Δεν αναμέναμε την έναρξη της χρονιάς για να καταλάβουμε την αναγκαιότητα ύπαρξης ενός ακόμη (τουλάχιστον) επιθετικού για την ΑΕΚ, καθώς υπάρχει μόνο ο Λιβάι στη γραμμή κρούσης, ωστόσο εξελίξεις υπάρχουν και σε άλλες θέσεις. 

Συγκεκριμένα, σ΄ αυτή του αριστερού οπισθοφύλακα, το όνομα του Έντσο Ντίας εμφανίζεται ως ενδεχόμενος στόχος, σύμφωνα με ανάρτηση του Αργεντινού δημοσιογράφου Χερμάν Γκαρσία Γκρόβα

Ο 28χρονος φέρεται να εξετάζεται από την «Ένωση» αρχικά ως δανεικός με οψιόν αγοράς, τη στιγμή που η Ρίβερ Πλέιτ, στην οποία και ανήκει, συζητά απευθείας πώληση. Για την ώρα, δεν υπάρχει κάποια περαιτέρω πληροφορία.
Ο Αργεντινός αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του περασμένου έτους από την Ταγέρες, αντί του ποσού των 2,3 εκατομμυρίων και έχει συμβόλαιο έως τον Δεκέμβρη του 2026. 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0