Football Talk

Μία ανακοίνωση γεμάτη… εκνευρισμό: Τι λέει ο Άρης για τον οπαδό που πέταξε κάθισμα στο Περιστέρι;

Μία ανακοίνωση γεμάτη… εκνευρισμό: Τι λέει ο Άρης για τον οπαδό που πέταξε κάθισμα στο Περιστέρι;

Εκνευρισμός στην ΠΑΕ Άρης με τον φίλαθλο που προκάλεσε την τιμωρία του συλλόγου με κεκλισμένων των θυρών για την τρίτη αγωνιστική της Stoiximan Super League, με αποτέλεσμα να βγάλουν σχετική ανακοίνωση για το συμβάν.

Μετά την απόφαση της ΔΕΑΒ να τιμωρήσει τον Άρη με μία αγωνιστική κεκλισμένων των θυρών λόγω του περιστατικού στο Περιστέρι, η διοίκηση εξέδωσε σχετική ανακοίνωση παίρνοντας θέση.

Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη αγωνιστική για την Stoiximan Super League, ο Άρης φιλοξενήθηκε από τον Ατρόμητο με το αποτέλεσμα να έρχεται ισόπαλο για τις δύο ομάδες (1-1). Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ένας οπαδός της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη έβγαλε ένα κάθισμα από τις κερκίδες και το πέταξε στον αγωνιστικό χώρο, προκαλώντας έτσι την τιμωρία των «κιτρινόμαυρων».

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ πήρε θέση για το εν λόγω περιστατικό με την εξής ανακοίνωση:

 

«Δυστυχώς ένας ανόητος φίλαθλος ήταν αρκετός για να επισκιάσει την καθ' όλα άψογη και υποδειγματική παρουσία και συμπεριφορά των φιλάθλων μας στο Περιστέρι.

Εξαιτίας αυτού του ενός ανόητου, η πλειοψηφία των φιλάθλων μας δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στο γήπεδό μας στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης για την 3η Αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα πράξει τα δέοντα για να εντοπιστεί και να του απαγορευτεί η δια βίου είσοδος στο Κλεάνθης Βικελίδης».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0