Football Talk

Πώς ο Ποντένσε μπορεί να πει «όχι» στον Ολυμπιακό; Φήμες για Σαουδική Αραβία και πίεση στη Γουλβς!

Πώς ο Ποντένσε μπορεί να πει «όχι» στον Ολυμπιακό; Φήμες για Σαουδική Αραβία και πίεση στη Γουλβς!

Δημοσιογράφος από Ιταλία και Αγγλία, δύο διαφορετικοί άνθρωποι υποστηρίζουν πως ο Ντάνιελ Ποντένσε σκέφτεται να πει «όχι» στον Ολυμπιακό και να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία!

Μπορεί ο Ολυμπιακός να φημολογείται πως κάνει ό,τι μπορεί, προκειμένου να κάνει δικό του τον Ντάνιελ Ποντένσε, όμως «σειρήνες» της Σαουδικής Αραβίας αρχίζουν και «χαλούν» την υπόθεση. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν στην Ιταλία…

Αναλυτικότερα, ο δημοσιογράφος Τζιανλουίτζι Λονγκάρι, έγραψε στο Twitter πως η Αλ Σαμπάμπ ενδιαφέρεται για τον Ντάνιελ Ποντένσε, δίχως να δίνει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Σήμερα, ο Άγγλος ρεπόρτερ Μπεν Γιάκομπς τονίζει το ενδιαφέρον της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία για τον Πορτογάλο εξτρέμ, υπογραμμίζοντας πως η Αλ Σαμπάμπ έχει προσεγγίσει τη Γουλβς, με τους Άγγλους να ζητούν ένα ποσό κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς, ωστόσο, να έχει επιτευχθεί κάποια συμφωνία.

«Η Αλ-Σαμπάμπ έχει προσεγγίσει τη Γουλβς για τον Ντανιέλ Ποντένσε. Τίποτα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αλλά ο Ποντένσε θέλει να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία», αναφέρει χαρακτηριστικά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0