Football Talk

«Όπως με τον Ατρόμητο, έτσι και με τον ΟΦΗ»: Σε 82 λεπτά, ο Πήλιος έκανε ό,τι και πέρυσι με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα! (video)

«Όπως με τον Ατρόμητο, έτσι και με τον ΟΦΗ»: Σε 82 λεπτά, ο Πήλιος έκανε ό,τι και πέρυσι με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα! (video)

«Ορεξάτος» μπήκε στη νέα σεζόν ο Σταύρος Πήλιος και δείχνει έτοιμος να κερδίσει μία θέση στην ενδεκάδα της ΑΕΚ! Μάλιστα, στο ματς κόντρα στον ΟΦΗ, ισοφάρισε ήδη την επίδοσή του στην Stoiximan Super League της περασμένης περιόδου!

Ο εντοπισμός του απόλυτου πρωταγωνιστή για την ΑΕΚ, στη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ (18/08, 3-0), αποτελεί εύκολη υπόθεση. Ο Σταύρος Πήλιος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, στην πρεμιέρα της στην Stoiximan Super League.

Πέτυχε το δεύτερο τέρμα της «Ένωσης», μοίρασε το τρίτο στον Τσούμπερ και γενικά, η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο της OPAP Arena, ήταν κάτι παραπάνω από θετική.

Τα δίνει όλα, ώστε να «αρπάξει» την ευκαιρία που παίρνει από τον Αργεντίνο τεχνικό από τα… μαλλιά! Μάλιστα, αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής στην αναμέτρηση με τους Κρητικούς.

Το αξιοσημείωτο είναι, πως στο πρώτο του μόλις παιχνίδι στο νέο πρωτάθλημα, μέσα σε 82 λεπτά, έφτασε στην ισοφάριση μιας επίδοσής του από την περασμένη σεζόν!

Συγκεκριμένα, σε 10 ματς στην Stoiximan Super League της αγωνιστικής περιόδου 2023-24, είχε συνεισφορά σε δύο γκολ της ΑΕΚ. Για να το πετύχει, χρειάστηκε να αγωνιστεί πρώτα 176 λεπτά, ενώ όπως και με τον ΟΦΗ, έτσι και τότε, αμφότερα ήρθαν στο ίδιο παιχνίδι!

Αυτή τη φορά είχε γκολ και ασίστ, όμως πέρυσι, στην εκτός έδρας νίκη με 0-5, με αντίπαλο τον Ατρόμητο, όπου ο Πήλιος είχε και πάλι φανέλα βασικού, είχε μοιράσει δύο από τα τέρματα των «κιτρινόμαυρων». Ένα στον Πόνσε και ένα στον Γιόνσον.

Επομένως, ο νεαρός μπακ βάζει ήδη… πλώρη για να ξεπεράσει τον εαυτό του!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0