Football Talk

Ο Asteras AKTOR «σόκαρε» τον Παναθηναϊκό: Μεγάλη νίκη (0-1) στο ΟΑΚΑ, στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League! (video)

Ο Asteras AKTOR «σόκαρε» τον Παναθηναϊκό: Μεγάλη νίκη (0-1) στο ΟΑΚΑ, στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League! (video)
Ξεκίνημα με το… αριστερό για τον Παναθηναϊκό, που έχασε από τον Asteras AKTOR (0-1), στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League. Με 10 παίκτες τελείωσαν την αναμέτρηση οι «πράσινοι», λόγω αποβολής του Κάρλος Ζέκα!

Το πρώτο παιχνίδι του Ντιέγκο Αλόνσο στην Stoiximan Super League, δεν είχε την κατάληξη που θα ήθελε ο Ουρουγουανός τεχνικός.

Ο Asteras AKTOR κατάφερε να πάρει μία μεγάλη νίκη, απέναντι στον Παναθηναϊκό (0-1), που έδειξε επηρεασμένος από τον αποκλεισμό του, από τον Άγιαξ. Σκόρερ των φιλοξενούμενων ο Κρεσπί, με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Μπορεί το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης να μην είχε γκολ, ωστόσο, και οι δύο ομάδες είχαν πολλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η ομάδα του Ράσταβατς, κατάφερε να πάρει μέτρα στο γήπεδο και στο 18’ έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, μετά από κεφαλιά του Άνταμ

Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Παναθηναϊκού να απειλήσει. Ο Τετέ με άψογο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ακυρώθηκε καθώς ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στο 27’ ο Μπαρτόλο δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Λοντίγκιν, αφού με δυνατό σουτ, ανάγκασε τον 34χρονο τερματοφύλακα να επέμβει. Τότε ήταν που ο Παναθηναϊκός πήρε τα ηνία της αναμέτρησης.

Στο ημίωρο του αγώνα ο Τετέ, μετά από κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα, ελάχιστα άουτ, ενώ στο 42’ ο Γερεμέγεφ δεν μπόρεσε να σκοράρει από ευνοϊκή θέση, έπειτα από κεφαλιά. Με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν «άσφαιρες» στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τον Asteras AKTOR, μιας και στο 51’ ο Ζέκα ανέτρεψε τον Κρεσπί πριν μπει στην περιοχή και δέχθηκε την απευθείας κόκκινη από τον διαιτητή. Ένα φάουλ από όπου προήλθε και το γκολ των Αρκάδων με τον Κρεσπί να πετυχαίνει με απευθείας εκτέλεση ένα πολύ όμορφο τέρμα.

Μάλιστα, 12’ λεπτά αργότερα βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Ο Παναθηναϊκός πίεσε στα εναπομείναντα λεπτά, ωστόσο, η εξαιρετική εικόνα του Asteras AKTOR, δεν επέτρεψε στους παίκτες του «τριφυλλιού» να απειλήσουν την εστία του Παπαδόπουλου.

Οι «πράσινοι» καλούνται να βρουν γρήγορα απαντήσεις στα προβλήματά τους, μιας και ακολουθεί το πολύ μεγάλο παιχνίδι, απέναντι στη Λανς (22/08, 22:00), για τα Play Off του Europa Conference League.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:  

Παναθηναϊκός (Ν. Αλόνσο): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Αράο (60’ Γέντβαϊ), Μαξ (80’ Μλαντένοβιτς), Ζέκα, Βιλένα (60’ Μπακασέτας), Τζούρισιτς, Μαξίμοβιτς, Τετέ (69’ Μαντσίνι), Γερεμέγεφ (60’ Ιωαννίδης)

Asteras AKTOR (Μ. Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Αλάγκμπε, Καστάνιο, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι (82’ Τσανδάρης), Μουνιόθ (74’ Ρέτζιτς), Καλτσάς, Μπαρτόλο (90’ Άλβαρες), Κρέσπι (90’ Ζουγλής), Άνταμ (74’ Μάντζης)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0