Football Talk

Μήπως… προετοιμάζουν το έδαφος; Παίκτης της Λίβερπουλ λέει πως ΔΕΝ χρειάζονται μεταγραφές!

Μήπως… προετοιμάζουν το έδαφος; Παίκτης της Λίβερπουλ λέει πως ΔΕΝ χρειάζονται μεταγραφές!

Δήλωση που συζητιέται έντονα στην Αγγλία από τον Άντι Ρόμπερτσον, αναλογικά με το ρόστερ της Λίβερπουλ και τις μεταγραφές που ζητά ο κόσμος της ομάδας!

Μία δήλωση που έγινε… viral έλαβε χώρα πριν από μερικές ώρες από τον Άντι Ρόμπερτσον, με τον αριστερό μπακ της Λίβερπουλ να εκφράζει τις πρώτες του σκέψεις, μετά τη νίκη της ομάδας του στην πρεμιέρα, απέναντι στην Ίπσουιτς.

Ο Σκωτσέζος εκθείασε τη νίκη και την εμφάνιση της ομάδας του στο πρώτο ματς της Premier League και εν συνεχεία, επισήμανε πως η Λίβερπουλ μπορεί να βγάλει τη σεζόν, ακόμη και αν δεν προβεί σε κάποια μεταγραφική κίνηση.

Υποστηρίζει πως είναι δυνατή, πως υπάρχουν λύσεις και πως παρότι ο κόσμος ζητά νέα πρόσωπα, στην πραγματικότητα η ομάδα θα είναι έτοιμη για το υπόλοιπο της χρονιάς. Και όπως αντιλαμβάνεστε, αυτό δεν άρεσε ιδιαίτερα στον κόσμο των «κόκκινων», που θεωρεί επιτακτική την ενίσχυση!

Συγκεκριμένα, ο Άντι Ρόμπερτσον είπε:

«Νομίζω ότι έχουμε μια απίστευτα δυνατή ομάδα.

«Κοιτάξτε τον πάγκο και ακόμη και τα παιδιά που ίσως δεν ταξίδεψαν για το ματς με την Ίπσουιτς. Έχουμε μια φανταστική ομάδα και η ποιότητα φάνηκε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο σήμερα.

«Γίνεται λόγος για ορισμένες θέσεις και τέτοια πράγματα. Έχουμε πολύ ποιότητα σε κάθε θέση και αν αυτή είναι η ομάδα με την οποία προχωράμε, τότε πιστεύω ότι είναι όλα καλά. Αναλογικά με τις διοργανώσεις που παίζουμε φυσικά.

«Όλοι θέλουν νέες μεταγραφές - οι οπαδοί θέλουν νέες μεταγραφές, ο κόσμος θέλει νέα πρόσωπα - αλλά νομίζω ότι η ομάδα που έχουμε μόλις τώρα είναι απίστευτα δυνατή και αν δεν κάνουμε κινήσεις, είμαστε σε καλή κατάσταση για να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε στη σεζόν».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0