Football Talk

Χαμός στην Τουρκία: Άντρας με διαπίστευση επιτέθηκε στον πρόεδρο της Φενέρμπαχτσε! (video)

Χαμός στην Τουρκία: Άντρας με διαπίστευση επιτέθηκε στον πρόεδρο της Φενέρμπαχτσε! (video)

Από νωρίς άρχισαν φέτος τα... όργανα στο τούρκικο πρωτάθλημα. Στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με τη Γκέζτεπε, άντρας με διαπίστευση επιτέθηκε στον Αλί Κοτς.

Τι θα μπορούσε να πάει στραβά στη Super Liga στην Τουρκία; Στον αγώνα Γκέζτεπε - Φενέρμπαχτσε όλα κυλούσαν ομαλά. Μοναδική εξαίρεση, η… επίθεση που δέχτηκε ο πρόεδρος της ομάδας του Ζόσε Μουρίνιο.

Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0, όμως στο 98΄οι γηπεδούχοι πέτυχαν την ισοφάριση και πήραν τον βαθμό στη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στο ημίχρονο, ο πρόεδρος της Φενέρ, Άλι Κοτς κατευθύνθηκε προς τις εξέδρες των οπαδών της ομάδας του, μετά την ένταση που προκλήθηκε από την καθυστερημένη τους είσοδο στο γήπεδο.

Λίγη ώρα αργότερα και αφού οι εντάσεις είχαν εξομαλυνθεί, κατευθυνόμενος στον αγωνιστικό χώρο, ο Αλί δέχτηκε επίθεση από έναν άντρα, που τον έσπρωξε και τον έριξε στο χορτάρι.

Όπως επαληθεύτηκε, πρόκειται για άντρα με διαπίστευση ο οποίος και τακτοποιήθηκε ως Φατίχ Οζκάν. Από πλευράς της, η Φενέρ έκανε καταγγελία και τώρα Φατίχ και Γκέζτεπε θα λογοδοτήσουν και αναμένεται να τιμωρηθούν.


 www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0