Football Talk

Ο «πονοκέφαλος» του Λουτσέσκου: Η… αχίλλειος πτέρνα του ΠΑΟΚ γίνεται ακόμα πιο ευάλωτη! (video)

Ο «πονοκέφαλος» του Λουτσέσκου: Η… αχίλλειος πτέρνα του ΠΑΟΚ γίνεται ακόμα πιο ευάλωτη! (video)

Ψάχνει τη λύση ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Συνεχώς το πρόβλημα, αντί να βελτιώνεται, γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Ο ΠΑΟΚ το «πλήρωσε» κόντρα στη Μάλμε. Απέναντι στον Πανσερραϊκό δεν απεδείχθη μοιραίο. Τι άλλο μπορεί να κάνει ο Ρουμάνος τεχνικός;

«Επέζησε» στο ματς με τον Πανσερραϊκό ο ΠΑΟΚ. Βρήκε τις απαντήσεις που χρειαζόταν και πήρε τη νίκη (17/08, 3-2), για να ξεκινήσει με το δεξί, την προσπάθεια για την υπεράσπιση του θρόνου του στην Stoiximan Super League.

Το θετικό αποτέλεσμα ωστόσο, δεν είναι αρκετό για να καλύψει τα αμυντικά προβλήματα που «ταλανίζουν» τους Θεσσαλονικείς. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα.

Μέχρι στιγμής, ο «Δικέφαλος του Βορρά» μετρά πέντε επίσημα παιχνίδια, στη νέα αγωνιστική περίοδο. Πέρα από την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος, έχει ήδη τέσσερις ευρωπαϊκές «μονομαχίες», στο πλαίσιο των προκριματικών του Champions League.

Απολογισμός; Οι πρωταθλητές Ελλάδος έχουν δεχθεί 10 τέρματα! Όπερ σημαίνει, ότι κατά μέσο όρο ο αντίπαλός τους πετυχαίνει δύο γκολ ανά ματς! Αριθμός που δίχως αμφιβολία προβληματίζει τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Άλλωστε, ο ΠΑΟΚ «πλήρωσε» ακριβά το συγκεκριμένο πρόβλημα, μένοντας εκτός Champions League από τη Μάλμε.

Η ελληνική ομάδα είδε την εστία της να «παραβιάζεται» συνολικά έξι φορές από τους Σουηδούς, σε δύο αναμετρήσεις. Η Μπάνια Λούκα το κατάφερε σε δύο περιπτώσεις, για να την «μιμηθεί» το βράδυ του Σαββάτου (17/08) και ο Πανσερραϊκός.

Πραγματική… αχίλλειος πτέρνα η άμυνα του «Δικεφάλου του Βορρά». Ωστόσο, το πρόβλημα αναμένεται να γίνει ακόμα χειρότερο. Ο Τροστ Εκόνγκ έχει ήδη αποχωρήσει, συνεχίζοντας την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία. Παράλληλα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, μακριά από την Τούμπα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, ο οποίος ετοιμάζεται να γίνει κάτοικος Γερμανίας, για λογαριασμό της Βόλφσμπουργκ.

Επομένως, οι συνθήκες δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο το έργο του Λουτσέσκου. Πλέον, καλείται όχι μόνο να βρει παίκτες για να καλύψουν τα κενά στον αμυντικό τομέα του ΠΑΟΚ, αλλά και να αποκτήσουν άμεσα την κατάλληλη «χημεία» μεταξύ τους, ώστε να βελτιωθεί η παρουσία της ομάδας του σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού.

Προς το παρόν ωστόσο, οφείλει να διαχειριστεί την κατάσταση με τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές. Τα δύο παιχνίδια με τη Σάμροκ Ρόβερς, για τα Play Offs του Europa League, «καραδοκούν»! Άρα, η πολυτέλεια του χρόνου, σε αυτό το σημείο της σεζόν, δεν υφίσταται…

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0