Football Talk

Μόλις έναν χρόνο και... τέλος; Τι συμβαίνει με τον Γκιντογκάν και την Μπαρτσελόνα;

Μόλις έναν χρόνο και... τέλος; Τι συμβαίνει με τον Γκιντογκάν και την Μπαρτσελόνα;

Έτοιμος να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα φέρεται να είναι ο Ιλκάι Γκιντογκάν μετά και την απουσία του από την αναμέτρηση με τη Βαλένθια.

Την πόρτα της... εξόδου από την Μπαρτσελόνα κοιτάει ο Ιλκάι Γκιντογκάν μετά από ένα μόλις χρόνο στο σύλλογο. Στην αναμέτρηση με τη Βαλένθια (1-2) βρισκόταν εκτός αποστολής, καθώς όπως έγινε γνωστό είχε κάποιες ενοχλήσεις. Ισπανικά Μέσα, όμως, υποστηρίζουν πως ετοιμάζεται να αποχωρήσει.

Σύμφωνα και με τον ίδιο τον Γερμανό άσο, είναι δική του επιθυμία να φύγει από τους «μπλαουγκράνα», ενώ και η ομάδα θα ήθελε να... γλιτώσει κάποια χρήματα προκειμένου να προχωρήσει και σε άλλες μεταγραφές, μετά τον Ντάνι Όλμο.

Επιπλέον, η Μπαρτσελόνα έχει παίκτες να καλύψουν τη θέση του Γκιντογκάν με τις επιστροφές των Πέδρι και Γκάβι, αλλά και την υπόθεση με τον Φερμίν. Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι ο 33χρονος μέσος δεν είναι απαραίτητος.

Ο Χάνσι Φλικ, βέβαια, όταν ρωτήθηκε για το θέμα μετά τη νίκη στο Μεστάγια είπε: «Έχουμε μιλήσει για διάφορα θέματα, αλλά είναι μεταξύ μας. Έχουμε πολύ καλή σχέση. Έχω την αίσθηση πως θα μείνει», ανέφερε, αλλά δεν παρουσιάστηκε καθόλου βέβαιος».

Και μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Γκιντογκάν, μεταξύ των οποίων Γαλατάσαραϊ και Φενέρμπαχτσε, με τον ίδιο να εκφράζει την επιθυμία του να αγωνιστεί στη χώρα καταγωγής του, την Τουρκία, πριν σταματήσει την καριέρα του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0