Football Talk

Την «γλίτωσε» στο τέλος η Μίλαν: Ισόπαλη με την Τορίνο (2-2), στο ντεμπούτο του Φονσέκα! (video)

Την «γλίτωσε» στο τέλος η Μίλαν: Ισόπαλη με την Τορίνο (2-2), στο ντεμπούτο του Φονσέκα! (video)
Δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η σεζόν για τη Μίλαν, αφού ήρθε ισόπαλη απέναντι στην Τορίνο (2-2), στην πρεμιέρα της Serie A. Εξαιρετικοί οι φιλοξενούμενοι, αλλά αντέδρασαν στα τελευταία λεπτά οι «ροσονέρι».

Ξεκίνημα με το… αριστερό για τη Μίλαν. Οι «ροσονέρι» ήρθαν ισόπαλοι στην έδρα τους, (2-2) στην πρώτη αγωνιστική της Serie A από μία εξαιρετική Τορίνο.

Η Μίλαν δεν ξεκίνησε καλά την αναμέτρηση κάτι που αποτυπώθηκε και στο αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Η Τορίνο μπήκε πολύ δυνατά και βρήκε το γκολ που της δικαιούταν στο 30ο λεπτό μετά από μία φάσης διαρκείας, με τον Μαλίκ Τιάο, να πετυχαίνει αυτογκόλ.

Ωστόσο, στο 41’ ο Ράφαελ Λεάο έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει την αναμέτρηση στα ίσα, με τον Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς να λέει «όχι» σε τετ α τετ.

Ήρωας της ανάπαυλας για τους «ροσονέρι» αποδείχθηκε ο Μεινιάν, με τον Γάλλο τερματοφύλακα να λέει «όχι» πολλές φορές στους ποδοσφαιριστές της Τορίνο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Πάουλο Φονσέκα, ξεκίνησε πολύ δυνατά και έχασε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Πούλιτς να αστοχεί στο 48’.

Ωστόσο, οποιαδήποτε επιθετική προσπάθεια της Μίλαν έπεφτε στο κενό.

Στο 63ο λεπτό ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε την άσπρη βούλα, με τον Μοράτα να ανατρέπεται από τον Κοκό, αλλά πήρε πίσω την απόφασή του μετά από υπόδειξη του VAR.

Στο 68’ η Τορίνο έβαλε γερές βάσεις για τη νίκη με τον Ζαπάτα να σκοράρει ανενόχλητος με κεφαλιά και να «υπογράφει» ουσιαστικά μία μεγάλη νίκη.

Εννιά λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, ο Μοράτα βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, ωστόσο, το γκολ του ακυρώθηκε γιατί βρισκόταν σε θέση οφσάιντ. 

Ωστόσο, στο 89' η Μίλαν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα με την μπάλα να κοντράρει στον Μοράτα, έπειτα από σουτ του Ρέιντερς.

Και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, ο Οκαφόρ με μονοκόματο σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Πλέον, οι «ροσονέρι» έχουν να ανέβουν ένα βουνό, μιας και αυτή η ισοπαλία και η αγωνιστική εικόνα, θα προκαλέσει εσωστρέφεια στον σύλλογο. Από την άλλη, η Τορίνο μας αφήνει ένα άκρως θετικό πρώτο δείγμα, με μία εμφάνιση «δήλωση» εν όψει της συνέχειας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μίλαν (Π. Φονσέκα): Μεινιάν, Καλάμπρια (83’Οκαφόρ), Τομόρι, Τιάο, Σαλαμέκερς, Μπενασέρ (59’ Ρέιντερς), Λόφτους-Τσικ, Τσουκουέζε (59’ Ερναντέζ), Πούλισιτς (73’ Μούσα), Λεάο, Γιόβιτς (59’ Μοράτα)

Τορίνο (Π. Βανόλι): Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Βοϊβόντα, Κόκο, Μασίνα, Μπελανόβα (87' Ντεμπελέ), Λινέτι , Ρίτσι, Ίλιτς (72’ Ταμεζέ), Λαζάρο (87' Σαζάνοφ), Ζαπάτα (72’ Καραμό), Σανάμπρια (60’ Άνταμς)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0