Football Talk

«Έμαθε για πρώτη φορά τη... λέξη ήττα σε πρεμιέρα»: Το απίστευτο σερί του Βόλου, που «έσπασε» ο Ολυμπιακός! (video)

«Έμαθε για πρώτη φορά τη... λέξη ήττα σε πρεμιέρα»: Το απίστευτο σερί του Βόλου, που «έσπασε» ο Ολυμπιακός! (video)
Η πρώτη σέντρα της Stoiximan Super League είναι πλέον γεγονός. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να αποδράσει από την έδρα του Βόλου (17/08, 0-2), «σπάζοντας» με αυτόν τον τρόπο ένα αήττητο σερί, που είχε στην κατοχή της η ομάδα της Μαγνησίας, στις πρεμιέρες!

Το αγαπημένο παιχνίδι του Βόλου στο ελληνικό πρωτάθλημα ήταν μέχρι και φέτος, το εναρκτήριο της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός, ήταν αυτός που έβαλε «τέλος» σε ένα καταπληκτικό αήττητο σερί που είχε η ομάδα της Μαγνησίας, στις πρεμιέρες της.

Συγκεκριμένα, αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Βόλος φεύγει χωρίς βαθμούς από το γήπεδο, από το πρώτο παιχνίδι της σεζόν.

Τις προηγούμενες πέντε, η ομάδα του Χοακίν Γκόμεζ, είχε τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες! Και μάλιστα, τα νικηφόρα αποτελέσματα ήρθαν τις πρώτες τρεις σεζόν που ο Βόλος, αγωνίστηκε στα «σαλόνια» της μεγάλης κατηγορίας!

Οι επικρατήσεις επί του Πανιωνίου (1-2), του Ατρομήτου (0-2) και της Λαμίας (2-1) ήταν τα πρώτα τρία αποτελέσματα πρεμιέρων στην ιστορία της ομάδας!

Τις δύο προηγούμενες σεζόν ξεκίνησαν, χωρίς τους τρεις βαθμούς της νίκης, αλλά κατάφεραν να αποσπάσουν την ισοπαλία κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης (3-3) και Λαμία (2-2).

Ωστόσο, φέτος μπήκε «φρένο», αλλά παραμένει αξιωσημείτο, το ότι χρειάστηκαν έξι ολόκληρα χρόνια, για να μάθει ο Βόλος τη «λέξη» ήττα στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0