Football Talk

Πρώτο στραβοπάτημα για την Ίντερ, έχασε το διπλό από τη Τζένοα στο 94΄! (video)

Πρώτο στραβοπάτημα για την Ίντερ, έχασε το διπλό από τη Τζένοα στο 94΄! (video)

Πρεμιέρα στη Serie A με την πρωταθλήτρια Ίντερ να χάνει το «τρίποντο» και να ξεκινάει με ισοπαλία τη νέα σεζόν κόντρα στη Τζένοα (2-2).

Η Ίντερ είχε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης τον έλεγχο, της έλειπε όμως το τελείωμα. Αρκετά αποτελεσματική στις αντεπιθέσεις, καθώς η Τζένοα βγήκε πολλές φορές στην κόντρα, με τους αμυντικούς να επιστρέφουν άμεσα και να γλιτώνει τα χειρότερα. Σημαντική η παρουσία του Μάρκους Τουράμ με δύο γκολ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Καθοριστικός ο VAR, καθώς σε τρεις περιπτώσεις επενέβη, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Μία φάση χρειάστηκε η Τζένοα για να ανοίξει το σκορ και μάλιστα από στημένη φάση στο 20΄. Σε πρώτο χρόνο ο Zόμερ αποκρούει, όμως στην επαναφορά ο Μπίσεκ χάνει τον Βολιάκο που στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το πρώτο γκολ της σεζόν, αλλά και το δικό του παρθενικό τέρμα στη Serie A.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Τουράμ έχει την απάντηση και με κεφαλιά από σέντρα του Μπαρέλα πετυχαίνει ένα υπέροχο γκολ για την ισοφάριση.

Ο Γάλλος δε σταμάτησε να ανησυχεί την άμυνα των «ροσομπλού» και στο 35΄ βρέθηκε σε θέση για το δεύτερο γκολ με τον Μπαντέλ να τον σταματά αντικανονικά, σύμφωνα με τον διαιτητή που σφυρίζει απευθείας για πέναλτι. Μετά από εξέταση στον VAR το πήρε πίσω, αφού ο Κροάτης βρήκε τη μπάλα.

Στο 40΄ ο Μαρτίν κάνει λάθος δίνοντας την ευκαιρία στον Λαουτάρο και τον Ντιμάρκο να δοκιμάζουν από ένα σουτ χωρίς επιτυχία.

Μετά την ανάπαυλα, η Ίντερ ήταν αυτή που είχε την κατοχή χωρίς να μπορεί να το εκμεταλλευτεί και να πάρει το προβάδισμα. Χωρίς πολλές φάσεις κύλισε το δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με τον Τουράμ να είναι ιδιαίτερα δραστήριος στα καρέ της Τζένοα.

Μέχρι το 85΄ άντεξαν οι γηπεδούχοι με τον Γάλλο να τους απειλεί και τελικά να κάνει την ανατροπή (2-1), σε μία οριακή φάση που ελέγχθηκε από τον VAR και τελικά δικαίωσε την Ίντερ.

Η χαρά των «νερατζούρι» δεν κράτησε πολύ, καθώς ένα χέρι του Μπίσεκ στην περιοχή έστειλε τον διαιτητή ξανά στον VAR, όπου μετά από έλεγχο δείχνει την άσπρη βούλα. Σε πρώτο ο χρόνο ο Ζόμερ αποκρούει, ο Μεσίας όμως στην επαναφορά έκανε το 2-2.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Για την Τζένοα: Γκολίνι, Βολιάκο (Βάσκες 60΄), Μπάνι, Ντε Βίντερ, Ζανόλι (Σαμπέλι 71΄), Φρέντρουπ, Μπαντέλ (Έκατορ 86΄), Μαλινόφσκι (Θόρσμπι 71΄), Μαρτίν, Μεσίας, Βιτίνια

Για την Ίντερ: Zόμερ, Μπίσεκ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Νταρμιάν (Ντάμφρις 66΄), Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου (Ταρεμί 75΄), Μικιταριάν (Φρατέζι 66΄), Ντιμάρκο (Κάρλος Αουγκούστο 75΄), Λαουτάρο (Ασλάνι 86΄), Τουράμ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0