Football Talk

«Ματσάρα», ένας Πανσερραϊκός που έδωσε τα πάντα, αλλά ο ΠΑΟΚ έκανε ποδαρικό με το… δεξί στην πρεμιέρα!

«Ματσάρα», ένας Πανσερραϊκός που έδωσε τα πάντα, αλλά ο ΠΑΟΚ έκανε ποδαρικό με το… δεξί στην πρεμιέρα!

Έδωσε ό,τι είχε και δεν είχε ο Πανσερραϊκός στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League, προσπάθησε πολύ, αλλά δεν έφυγε με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή, πήρε ένα… πέναλτι παραπάνω και επικράτησε με 3-2, για να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο. Πρωταγωνιστής ο Σβαμπ ευστόχησε και στις δύο εκτελέσεις.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να περίμενε να έχει πολύ πιο εύκολο «έργο» απέναντι στον Πανσερραϊκό, όμως μόνο τέτοιο δεν ήταν.

Επικράτησαν δύσκολα οι γηπεδούχοι, ήταν εξαιρετική η ομάδα από τις Σέρρες, αλλά η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου κέρδισε με 3-2.

Το παιχνίδι «άναψε» στο 30΄ όταν ο Σαλαζάρ κέρδισε το πέναλτι από τον Βιεϊρίνια. Προφανώς οι φιλοξενούμενοι δεν απώλεσαν την ευκαιρία να προηγηθούν. Ο Μπετανκόρ νίκησε τον πορτιέρε του ΠΑΟΚ για το 0-1, εκτελώντας με δύναμη στα δεξιά του Τσιφτσή που έπεσε σωστά, αλλά δεν μπόρεσε να αποκρούσει.

Ο ΠΑΟΚ «πλήρωσε» τον Πανσερραϊκό με το ίδιο νόμισμα, σε ένα μομέντουμ που είχε αρχίσει να δείχνει διαθέσεις απειλής από τις στατικές φάσεις. Σε μία από αυτές, ο Πεταυράκης «γκρέμισε» τον Κεντζιόρα και μετά από έλεγχο του VAR, καταλογίστηκε πέναλτι. Ο Σβαμπ το εκτέλεσε ψύχραιμα, γράφοντας στο 35' το 1-1.

Στο 42' το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου πήγε για την κομπίνα στο κόρνερ, με τον Zίβκοβιτς να σεντράρει και τον Τσάλοβ να σημαδεύει με το κεφάλι το οριζόντιο δοκάρι του Πανσερραϊκού. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Τομάς βρέθηκε απέναντι από τον Τσιφτσή όμως αστόχησε από απίστευτα πλεονεκτική θέση, κρούοντας το «καμπανάκι» στους Θεσσαλονικείς.

Νέα ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ στο 45', με τον Ρώσο επιθετικό να παίρνει εκ νέου την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας, στέλνοντας τη μπάλα άουτ και άμεση απάντηση από τον Πανσερραϊκό με δοκάρι του Τόμας.

Η τελευταία λέξη ωστόσο ανήκε στον ΠΑΟΚ καθώς στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, η μπάλα στρώθηκε στον Οζντόεφ που έκανε με δυνατό σουτ εντός περιοχής το 2-1 για τον Δικέφαλο.

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου απέσυρε τον Βιεϊρίνια, επιστρατεύοντας τον Σάστρε στα δεξιά της άμυνας, ωστόσο, ο Σαλαζάρ έμοιαζε... ασταμάτητος, δημιουργώντας διαρκώς προβλήματα στους γηπεδούχους. Και στο 49' ο Ουρουγουανός  εκμεταλλεύτηκε άψογα την αντεπίθεση του Πανσερραϊκού, μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε τον Τσιφτσή και έκανε το 2-2.

Εν τέλει η λύση ήρθε ξανά από την άσπρη βούλα για τους ασπρόμαυρους καθώς σε φάση διαρκείας που ολοκληρώθηκε με δυνατό σουτ του Ράφα Σοάρες που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, είχε προηγηθεί πέναλτι. Συγκεκριμένα στο 60' ο Φωτιάς, μετά από έλεγχο του VAR, καταλόγησε πέναλτι για τον ΠΑΟΚ για πάτημα του Λιάσου στον Τσάλοβ εντός περιοχής. Ο Σβαμπ νίκησε για δεύτερη φορά τον Γκουγκεσασβίλι από το σημείο του πέναλτι για το 3-2.

www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0