Football Talk

Θετική πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό: Κέρδισε τον Βόλο (0-2) και δήλωσε πως θέλει το πρωτάθλημα! (video)

Θετική πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό: Κέρδισε τον Βόλο (0-2) και δήλωσε πως θέλει το πρωτάθλημα! (video)
Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στην έδρα του Βόλου, με τους Πειραιώτες να έχουν θετική πρεμιέρα με την πρώτη επίσημη νίκη στη σεζόν, για τη Stoiximan Super League.

Επιτυχημένο ήταν το πρώτο τεστ του Ολυμπιακού για τη σεζόν. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κέρδισε με 2-0 στην έδρα του Βόλου και έδωσε ξεκάθαρο μήνυμα, πως θέλει να επανέλθει στην κορυφή της Stoiximan Super League. Εξαιρετική εμφάνιση από τον Ζέλσον Μάρτινς, που είχε δύο ασίστ και ένα ακυρωθέν γκολ. 

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να πιέζει, για να βρει ένα γρήγορο γκολ και να βάλει γερές βάσεις για τη νίκη.

Στο 13’ ο Ζέλσον Μάρτινς υποδέχθηκε την μπάλα στην περιοχή του Βόλου, ο Πορτογάλος βρήκε τον Ροντινέι και αυτός μετά από ένα κοντρόλ πλάσαρε ιδανικά τον Σιαμπάνη για το προβάδισμα των «ερυθρολεύκων».

Η ομάδα της Μαγνησίας έμεινε από πολύ νωρίς με 10 παίκτες, καθώς ο Λούκας Βιγιαφάνες δέχτηκε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και «αποχαιρέτησε» τον αγώνα στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης.


Οι δύο ομάδες προτίμησαν στα εναπομείναντα του πρώτου ημιχρόνου να διατηρήσουν το αποτέλεσμα που είχε διαμορφωθεί, από πολύ νωρίς.

Στο 60’ οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν γκολ με τον Ζέλσον Μάρτινς, αλλά ακυρώθηκε καθώς, μετά από έλεγχο του VAR o Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος έδωσε την ασίστ, αναδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Στο 71’ ο Μασούρας πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Βέλντε και δύο λεπτά αργότερα κατάφερε να πετύχει γκολ με μονοκόμματο σουτ, έπειτα από σέντρα του Ζέλσον Μάρτινς.

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης, μιας και ακόμα δεν υπάρχουν ανάσες και οι δύο σύλλογοι αποφάσισαν να κρατήσουν δυνάμεις εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:  

Ολυμπιακός (Λ. Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν (57’ Στάμενιτς), Πιρόλα, Ορτέγκα, Ντόη, Έσε, Τσικίνιο (81’ Γιάρεμτσουκ), Μαρτίνς, Βέλντε (71’ Μασούρας), Κωστούλας (46’ Ελ Κααμπί)

Βόλος (Χ. Γκόμεζ): Σιαμπάνη, Μύγα, Κορέα, Καλογερόπουλο, Φεράρι, Τσοκάνης (90' Μίλετις), Γκλάβτσιτς, Κόμπα (66’ Μεντιέτα), Βιγιαφάνιες, Ασεχνούν (79'  Κόντε), Κόζτα (66’ Άλτμαν)

www.bnsports.gr
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0