Football Talk

«Ποιος θα βγει νικητής;»: Οι αποδόσεις για την κατάκτηση του τίτλου στην Stoiximan Super League!

«Ποιος θα βγει νικητής;»: Οι αποδόσεις για την κατάκτηση του τίτλου στην Stoiximan Super League!

Το πρωτάθλημα της νέας χρονιάς αρχίζει και αξίζει να ρίξουμε μια ματιά στις αποδόσεις για την κατάκτηση του τίτλου της Stoiximan Super League!

Σέντρα αναμένεται απόψε (17/08) για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2024-25 της Stoiximan Super League, με τις προσδοκίες όλων να αφορούν σ’ ένα πρωτάθλημα αντάξιο του περσινού – γιατί όχι και καλύτερου.

Δύο από τους τέσσερις παραδοσιακούς διεκδικητές αγωνίζονται σήμερα, με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Πανσερραϊκό (17/08, 20:00) και τον κάτοχο του Conference League Ολυμπιακός να δοκιμάζεται στην έδρα του Βόλου (17/08, 20:00). ΑΕΚ και Παναθηναϊκός κάνουν πρεμιέρα την Κυριακή (18/08), κόντρα σε ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα.

Το Pamestoixima εξέδωσε τις αποδόσεις κατάκτησης του πρωταθλήματος για κάθε έναν: Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το προβάδισμα με απόδοση 2.00 για την επιστροφή στο θρόνο στο έτος συμπλήρωσης των 100 ετών από την ίδρυσή τους, με την «Ένωση» να τους ακολουθεί με απόδοση 3.50. Ο ισχυρός ΠΑΟΚ ο οποίος φιλοδοξεί σε back to back στέψη βρίσκεται στην τρίτη θέση με απόδοση 5.00 και η τετράδα ολοκληρώνεται με το αντίστοιχο 6.00 για το «τριφύλλι».

Συνοπτικά, οι αποδόσεις του Big-4, για την κατάκτηση της Stoiximan Super League, από το Pamestoixima:

Ολυμπιακός - 2.00

ΑΕΚ - 3.50

ΠΑΟΚ - 5.00

Παναθηναϊκός 6.00


Αναλυτικά, όλες οι αποδόσεις για την κατάκτηση της Stoiximan Super League, από το Pamestoixima, πατώντας ΕΔΩ.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0